Ο Κωστής Μαραβέγιας στο Anodos Live Stage

kostis-marabegias2
ΔΕΥΤΕΡΑ, 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Xορός, αυτοσχεδιασμός, νοσταλγία, χαρμολύπη και συγκίνηση, στοιχεία που συνηθίζει να προσφέρει ο αγαπημένος μουσικός σε κάθε του ζωντανή εμφάνιση και που όσοι τον έχουν δει, το ξέρουν.

Για τις φετινές του εμφανίσεις στο Anodos Live Stage ετοιμάζει ένα πρόγραμμα, προσεγμένο και καλοδουλεμένο όπως πάντα, αλλά και αρκετά διαφοροποιημένο. Εκτός από τα δικά του τραγούδια, τα αγαπημένα όλων μας από τη δισκογραφία του αλλά και το γνωστό μουσικό παιχνίδι με τραγούδια  που ο Κωστής αγαπά πολύ ερμηνευμένα με το ξεχωριστό τρόπο του, θα ακούσουμε και νέες διασκευές τραγουδιών παλαιότερων δεκαετιών που ο Κωστής επέλεξε για να μας θυμίσει και να τις φέρει στο σήμερα, καθώς και ένα ολοκαίνουργιο ακυκλοφόρητο τραγούδι. Όλα αυτά ντύνοντας τη σκηνή, μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά, με τα αγαπημένα του λουλούδια, φτιάχνοντας έναν κάθετο κήπο στον οποίο περιπλανιέται και ονειροπολεί.

Μαζί του οι εξαιρετικοί μουσικοί της μπάντας του: Νίκος Αγγλούπας (ηλεκτρικό μπάσο), Άγγελος Αγγελίδης (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα), Jim Staridas (τρομπόνι), Κρίτωνας Μπελλώνιας (κρουστά, τύμπανα) και Χρήστος Καλκάνης (κλαρινέτο).

Info
Anodos Live Stage 
Πειραιώς 183 & Πάλλαντος 38, Αθήνα
Τηλ. 210 34 68 100
Επιμέλεια σκηνικού: Λίνα Πάτσιου
Επιμέλεια ήχου: Σωτήρης Παπάκος, Ανδρέας Κουταλάς
Επιμέλεια φωτισμών: Φίλιππος Τρέπας
Σάββατα 1, 8, 15, 22, 29/12 και 5/1/2019