Ο Elton John αναπολεί τα παιδικά Χριστούγεννα και την πορεία του στη μουσική

elton-John-John-lewis-xmas-1
ΠΕΜΠΤΗ, 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Κυκλοφόρησε η νέα διαφημιστική καμπάνια των καταστημάτων John Lewis με πρωταγωνιστή τον «Rocket Man».

Η περίοδος των Χριστουγέννων αποτελεί μια ιδιαίτερα σημαντική εποχή για τα καταστήματα και τα διαφημιστικά αυτής της περιόδου είναι σοβαρή υπόθεση στη Μεγάλη Βρετανία. Κάθε χρόνο οι σχετικές διαφημίσεις γίνονται όλο και πιο λαμπερές και περίτεχνες, συχνά με τη συμμετοχή γνωστών ονομάτων.

Αυτή τη χρονιά, τα καταστήματα John Lewis συνεργάστηκαν με τον Elton John για το ετήσιο διαφημιστικό τους, το οποίο ξεκινά στη σύγχρονη εποχή, με τον μουσικό να κάθεται στο πιάνο του και να παίζει το «Your Song». Τότε ξεκινά μια νοσταλγική αναδρομή στις πιο σημαντικές στιγμές στην καριέρα του, για να αποκαλυφθεί πως ο Elton John αξιοποίησε το ταλέντο του επειδή η γιαγιά του του αγόρασε ένα πιάνο για τα Χριστούγεννα.

Δείτε τη νέα χριστουγεννιάτικη διαφήμιση με τον Elton John

Η συνεργασία του John με τα καταστήματα John Lewis έγινε γνωστή τον περασμένο Σεπτέμβριο, με τα σχετικά δημοσιεύματα να αναφέρουν πως η αμοιβή του μουσική ήταν πέντε εκατομμύρια λίρες.

YouTube

«Η χριστουγεννιάτικη καμπάνια της John Lewis έχει τόσες χαρούμενες αναμνήσεις για μένα και την οικογένειά μου. Ήταν μια υπέροχη ευκαιρία να αναπολήσω τη ζωή μου στη μουσική και το απίστευτο ταξίδι μου και το πώς παίζοντας το πιάνο της γιαγιάς μου σηματοδοτεί την είσοδο της μουσικής στη ζωή μου» σχολίασε ο Elton John.

Ο σύζυγος του μουσικού, David Furnish, εξέφρασε την άποψη πως ο Elton χάρηκε ιδιαιτέρως τη διαδικασία. «Νομίζω πως συναισθηματικά σκέφτεται το ταξίδι του ως καλλιτέχνης από εκείνη τη στιγμή που η μουσική μπήκε στη ζωή του σε μια πολύ νεαρή ηλικία, όταν δηλαδή τον ενθάρρυναν η μητέρα και η γιαγιά του με το πιάνο του».