Η Taylor Swift έχει βρει έναν εμπνευσμένο τρόπο για να αποφεύγει τα φλας των παπαράτσι

taylor-swift Stewart Cook
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Σύμφωνα με τον Zayn Malik, η Αμερικανίδα pop star κρύβεται μέσα σε μεγάλες βαλίτσες όταν θέλει να ταξιδέψει ινκόγκνιτο.

Ο Zayn Malik ετοιμάζει εδώ και αρκετό διάστημα τον δεύτερο δίσκο του και μίλησε για τα μελλοντικά σχέδιά του στο περιοδικό Vogue. Ο πρώην τραγουδιστής των One Direction δεν έδωσε καμία νέα πληροφορία σχετικά με την επερχόμενη δουλειά του, αλλά έκανε μια ενδιαφέρουσα αποκάλυψη για την Taylor Swift: κρύβεται μέσα σε βαλίτσες για να αποφύγει τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι φήμες σχετικά με τον πρωτότυπο τρόπο της Swift για να αποφύγει τα φλας των φωτογράφων κυκλοφόρησαν το περασμένο έτος, όταν μια σειρά από αυτόπτες μάρτυρες είδαν «σχεδόν μια ντουζίνα» σωματοφυλάκων της Swift να μεταφέρουν με ιδιαίτερη προσοχή μια μεγάλη μαύρη βαλίτσα σε ένα φορτηγό. Το περιβάλλον της Swift διέψευσε (όπως αναμενόταν) τις μαρτυρίες και το έντυπο που δημοσίευσε αρχικά την είδηση την απέσυρε, δίνοντας έτσι τροφή για έντονη φημολογία.

Ο Malik από την πλευρά του απέφυγε να μπει σε λεπτομέρειες – η Swift έχει ύψος σχεδόν 1,80μ – αλλά ξεκαθάρισε πως η είδηση ισχύει. «Ταξίδευε μέσα σε μια βαλίτσα» δήλωσε ο τραγουδιστής, ώστε να μπορέσει να αποφύγει τα φώτα της δημοσιότητας. Ο Malik θεωρείται αξιόπιστη πηγή καθώς συνεργάστηκε με την Αμερικανίδα pop star στο «I Don’t Wanna Live Forever», ενώ η σύντροφός του, Gigi Hadid, είναι στενή φίλη της Taylor Swift.

Βεβαίως, πάντοτε υπάρχει το ενδεχόμενο ο Malik να ήθελε να διασκεδάσει λίγο με τις «θεωρίες συνωμοσίας» που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα στο διαδίκτυο. Ο δημοσιογράφος της συνέντευξης πάντως σημείωσε πως ο τραγουδιστής είχε ένα ανυπόμονο βλέμμα καθώς συζητούσε τις σχετικές φήμες και έκανε τις αποκαλύψεις του.