Αποδόθηκε δικαιοσύνη και το soundtrack του «Glitter» κατέλαβε την πρώτη θέση στα charts

mariah-carey-glitter
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Η χριστουγεννιάτικη ταινία θεωρείται μια από τις χειρότερες όλων των εποχών, αλλά περιλαμβάνει το «All I Want For Christmas is You» της Mariah Carey.

Με τον Δεκέμβριο και την χριστουγεννιάτικη περίοδο να πλησιάζουν, ο κόσμος αρχίζει και μπαίνει σε εορταστικό κλίμα και εποχικές επιτυχίες, όπως το «Last Christmas» των Wham! και το «All I Want For Christmas Is You» της Mariah Carey που έχουν την τιμητική τους σε κάθε πάρτι της περιόδου που έρχεται.

Αυτό το οποίο πολλοί μπορεί να αγνοούν είναι πως η μεγάλη επιτυχία της Mariah Carey περιλαμβάνεται στην ταινία «Glitter» (ή «Το αστέρι της μουσικής γεννιέται»), η οποία θεωρείται μια από τις χειρότερες όλων εποχών. Με το single της να έχει επιστρέψει στα charts, η Carey ζήτησε (με διάθεση σαρκασμού) από τους θαυμαστές της να «αποκαταστήσουν την τιμή» της ταινίας της, με το hashtag #justiceforGlitter.

Η ανταπόκριση των θαυμαστών της Αμερικανίδας τραγουδίστριας ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αφού μέσω της διαδικτυακής καμπάνιας κατάφεραν να φέρουν το soundtrack της ταινίας στην πρώτη θέση των charts του iTunes. Η επίδοση είναι αξιοσημείωτη, καθώς η ταινία της Carey έχει να ανταγωνιστεί στο «Ένα αστέρι γεννιέται» του Bradley Cooper με την Lady Gaga και τις συλλογές των Queen για το «Bohemian Rhapsody».

Δείτε το τρέιλερ του «Glitter».