Bono και Pharrell Williams διασκευάζουν το «Stayin’ Alive» των Bee Gees

bono-pharrell-williams
ΤΕΤΑΡΤΗ, 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Οι μουσικοί τραγούδησαν το ντουέτο τους σε έναν τηλεμαραθώνιο για να στηρίξουν τις προσπάθειες καταπολέμησης του AIDS.

Πολλοί αστέρες της μουσικής και του κινηματογράφου εμφανίστηκαν στον τηλεμαραθώνιο που φιλοξένησε στην εκπομπή του ο Jimmy Kimmel για να στηρίξει το έργο της φιλανθρωπικής οργάνωσης (RED), η οποία έχει στόχο να καταπολεμήσει τον ιό του HIV/AIDS.

Ανάμεσα στους αστέρες που εμφανίστηκαν για να στηρίξουν τον τηλεμαραθώνιο ήταν αστέρες όπως οι Chris Rock, Snoop Dogg, Will Ferrell, Mila Kunis, Channing Tatum, Kristen Bell και πλήθος άλλων. Στο πλαίσιο της εκπομπής, ο Bono των U2 και ο Pharrell Williams διασκεύασαν την κλασική επιτυχία των Bee Gees, «Stayin’ Alive».

Δείτε την ερμηνεία του Bono και του Pharrell Williams

Ο Bono είχε εμφανιστεί και στον περσινό τηλεμαραθώνιο, όπου είχε ερμηνεύσει με τον Chris Martin των Coldplay το «One For My Baby» που έγινε γνωστό από τον Frank Sinatra. Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια της εκπομπής του Kimmel, ο frontman των U2 σκοπεύει να γράψει ένα τραγούδι με την Lady Gaga για το τυχερό νικητή μιας ειδικής λαχειοφόρου αγοράς για να στηρίξει την (RED).

Αντίστοιχα δώρα έχουν προσφέρει και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες, όπως ο Drake, ο Snoop Dogg, ο Pharrell Williams, ο Sacha Baron Cohen και η Phoebe Robinson του podcast «2 Dope Queens».