Η «λακωνική» Taylor Swift νίκησε τον «λαλίστατο» Donald Trump στο Twitter

taylor-swift-donald-trump
ΠΕΜΠΤΗ, 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Σύμφωνα με τη λίστα του Brandwatch η Αμερικανίδα pop star ασκεί τη μεγαλύτερη επιρροή στην πλατφόρμα μέσα στο 2018.

Παρά το γεγονός ότι έχει κάνει μόλις 13 αναρτήσεις στο Twitter μέσα στη χρονιά (μέχρι στιγμής), η Taylor Swift άσκησε την μεγαλύτερη επιρροή στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, ξεπερνώντας ακόμα και τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Donald Trump.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια βρέθηκε όχι μόνο στη κορυφή της σχετικής κατηγορίας των γυναικών, αλλά είχε και την μεγαλύτερη βαθμολογία συνολικά, σύμφωνα με την ετήσια λίστα του Brandwatch. Η συγκεκριμένη βαθμολογία εξετάζει μια σειρά από παραμέτρους, όπως τους followers, τα retweets αλλά και το πόση πραγματική κίνηση και συζήτηση δημιουργούν οι χρήστες με τις αναρτήσεις τους.

Shutterstock

Η επίδοση της Swift είναι εντυπωσιακή καθώς έκανε την τελευταία της ανάρτηση τον Ιούνιο.

Στις γυναίκες η Taylor Swift βρέθηκε στην πρώτη θέση της λίστας, έχοντας 84 εκατομμύρια followers και 98 βαθμούς στην κατηγορία influencer score που μετρά την επιρροή που ασκούν οι αναρτήσεις της, ενώ στη δεύτερη θέση κατετάγη η πρώην αντίζηλος της, Katy Perry, με 108 εκατομμύρια followers και 96 στο influencer score. Στην πεντάδα βρέθηκαν η Kim Kardashian, η τραγουδίστρια Demi Lovato και η τηλεπαρουσιάστρια Ellen Degeneres.

FeatureflashSHM/REX/Shutterstock

Ο Liam Payne των One Direction βρέθηκε στην κορυφή της λίστας των ανδρών χρηστών του Twitter με την μεγαλύτερη επιρροή, ξεπερνώντας ακόμα και τον Justin Bieber.

Στους άνδρες κυριάρχησε ο πρώην τραγουδιστής των One Direction, Liam Payne, με 33 εκατομμύρια followers και influencer score 97, ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump με 105 εκατομμύρια followers και 96 στο influencer score. Πίσω τους βρέθηκαν ο pop star, Justin Bieber, ο προκάτοχος του Trump, Barack Obama και ο ποδοσφαιριστής, Cristiano Ronaldo.