Σύντομα θα αποκαλυφθούν τα πρώτα ονόματα του Primavera Sound 2019

primavera-sound-festival
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Η αινιγματική ανάρτηση των διοργανωτών του ετήσιου μουσικού φεστιβάλ δημιουργεί υψηλές προσδοκίες για ένα επικό line-up.

Το Primavera Sound είναι ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ της Ευρώπης που λαμβάνει χώρα στη Βαρκελώνη της Ισπανίας και το Πόρτο της Πορτογαλίας. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το line-up θα περιλαμβάνει ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής και οι διοργανωτές έκαναν μια σειρά αινιγματικών αναρτήσεων σε σχέση με το επόμενο φεστιβάλ.

Σε δύο νέες ανάρτησεις τους στο Facebook, οι διοργανωτές του Primavera Sound αποκάλυψαν την αινιγματική φράση «The New Normal» μαζί με ένα λιτό λογότυπο με πράσινα stencil γράμματα πάνω σε μαύρο φόντο. Η ανάρτηση, όπως ήταν αναμενόμενο, ενθουσίασε και προβλημάτισε τους followers της σελίδας, οι οποίοι πρότειναν τα συγκροτήματα που θα ήθελαν να δουν το 2019.

Sebastian Kim

Οι Arctic Monkeys έπαιξαν στο Primavera Sound το περασμένο καλοκαίρι.

Headliners στο φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε το περασμένο καλοκαίρι ήταν οι Arctic Monkeys, Björk, Nick Cave and the Bad Seeds, The National, Chvrches, The War on Drugs, Lorde και A$AP Rocky. Τα εισιτήρια για το επόμενο φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Μαΐου και την 1η Ιουνίου 2019 διατίθενται ήδη προς πώληση μέσω της επίσημης σελίδας του Primavera Sound.