Ποιος είναι ο πραγματικός Kanye West;

kanye-west
ΤΕΤΑΡΤΗ, 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Το ντοκιμαντέρ του BBC «Searching for Kanye West» επιχειρεί να δώσει μια φρέσκια και αποκαλυπτική ματιά στον δημοφιλή ράπερ.

Ο Kanye West είναι αναμφίβολα ένας από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες της γενιάς του. Μπορεί να μην είναι απαραίτητα λόγω των επιδόσεών του στη μουσική – καθώς εκεί μπαίνει η υποκειμενική κρίση και το γούστο του καθενός – αλλά σίγουρα για τις δηλώσεις του και την εξέχουσα θέση του στον χάρτη των celebrity.

Ο δημοσιογράφος του BBC, Ben Zand, αποφάσισε να γυρίσει το ντοκιμαντέρ «Searching for Kanye West» με θέμα τον Αμερικανό ράπερ καθώς και τις επίμαχες δηλώσεις που έχει κάνει το τελευταία διάστημα. Στόχος του δημοσιογράφου ήταν να συνθέσει ένα «φρέσκο και αποκαλυπτικό πορτραίτο» του West.

Δείτε το «Searching for Kanye West»

Στο πλαίσιο του «Searching for Kanye West» ο Zand ταξίδεψε σε Σικάγο, Τέξας, Ουάσιγκτον και Λος Άντζελες για να μιλήσει με συγγενείς, παιδικούς φίλους, πολιτικούς συμμάχους και τον μάνατζερ του ράπερ. Ο Zand καταλήγει στο συμπέρασμα πως ο Kaye West κάνει ό,τι μπορεί για να αποδείξει πως δεν τον ενδιαφέρει τι άποψη μπορεί να έχει ο κόσμος για αυτόν.

Στο παρελθόν ο ίδιος δημοσιογράφος είχε γυρίσει μεταξύ άλλων ένα ντοκιμαντέρ εστιάζοντας στον R. Kelly και τις καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης που έχει αντιμετωπίσει, καθώς ένα ντοκιμαντέρ για την επίσκεψη του Donald Trump στη Μεγάλη Βρετανία.