Robbie Williams – Jimmy Page, σημειώσατε 1

robbie-williams-Jimmy-page
ΠΕΜΠΤΗ, 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Μετά από πέντε χρόνια διαμάχης για την κατασκευή μιας υπόγειας πισίνας, ο pop star νίκησε τον κιθαρίστα των Led Zeppelin.

Ο Robbie Williams τελικά ήταν ο μεγάλος νικητής στη διαμάχη του με τον Jimmy Page των Led Zeppelin που ξέσπασε πριν από πέντε περίπου χρόνια. Αφορμή της σύγκρουσης των δύο μουσικών υπήρξαν οι εργασίες ανακαίνισης στο σπίτι του Williams, με τον Page να εκφράζει έντονες ανησυχίες για τις επιπτώσεις στο γειτονικό σπίτι του.

Σύμφωνα με την απόφαση των δημοτικών αρχών Κένσινγκτον και Τσέλσι, ο Williams θα μπορεί να κατασκευάσει την υπόγεια πισίνα στο σπίτι του, εφόσον παρέχει τις διαβεβαιώσεις σχετικά με τις δονήσεις και την κίνηση του εδάφους. Ο 44χρονος pop star ενδεχομένως να πρέπει να πληρώσει μια εγγύηση, την οποία θα χάσει σε περίπτωση που παραβεί τους όρους ή προκληθεί ζημιά σε παρακείμενα σπίτια.

Independent

Ο Jimmy Page ανησυχεί πως τα έργα ανακαίνισης του Robbie Williams μπορεί να προκαλέσουν ζημιές στο σπίτι του.

Ο πρόεδρος του δημοτικούς συμβουλίου, Quentin Marshall, σχολίασε πως οι διαφορές των δύο μουσικών και γειτόνων δεν είναι τόσο μεγάλες και εξέφρασε την άποψη πως μέσω του διαλόγου θα μπορέσουν να ξεπεράσουν πολλά από τα προβλήματα που έχουν προκύψει. Μετά την απόφαση των δημοτικών αρχών, εκπρόσωπος του Page δήλωσε πως ο θρύλος της rock θα χαιρόταν να συναντηθεί με τον Williams για να συζητήσουν τις διαφορές τους.

«Από την οπτική του Jimmy, θα λάβει διαβεβαιώσεις πως η επιτροπή συμβούλων παίρνουν στα σοβαρά την προστασία του σπιτιού. Θέλει τον Robbie με έρθει με προτάσεις ώστε να εξαλειφθούν όλοι οι κίνδυνοι στο σπίτι του» εξήγησε ο εκπρόσωπος του Jimmy Page. Η πλευρά του Williams τόνισε πως θα ακολουθηθούν αυστηρά όλοι οι κανονισμοί στα έργα κατασκευής και ότι οι τυχόν επιπτώσεις στις περιβάλλουσες ιδιοκτησίες θα είναι «αμελητέες».