Η Miley Cyrus αποκαλύπτει τι θέλει πραγματικά να της φέρει ο Άγιος Βασίλης

miley-cyrus-mark-ronson-Jimmy-fallon-santa-baby
ΔΕΥΤΕΡΑ, 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Η Αμερικανίδα pop star «εκσυγχρόνισε» τους στίχους στην διασκευή της κλασσικής χριστουγεννιάτικης επιτυχίας «Santa Baby».

Η Miley Cyrus εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή του Jimmy Fallon όπου έδωσε μια φεμινιστική νότα στην διασκευή του δημοφιλούς χριστουγεννιάτικου τραγουδιού «Santa Baby» των Joan Javits και Philip Springer. Στην πρωτότυπη εκδοχή, η οποία έχει έναν χιουμοριστικό τόνο, η τραγουδίστρια απαριθμεί όλα τα υπέροχα δώρα που θέλει για τα Χριστούγεννα και το τραγούδι έγινε αρχικά γνωστό μέσω της Eartha Kitt το 1953, ενώ αργότερα το διασκεύασαν η Madonna το 1987 και η Kylie Minogue το 2000.

Δείτε την Miley Cyrus να ερμηνεύει το «Santa Baby» στην εκπομπή του Jimmy Fallon.

NBC

Αλλάζοντας τους στίχους, η Miley Cyrus δίνει έναν επίκαιρο φεμινιστικό τόνο στο τραγούδι και εξηγεί πως δεν έχει ανάγκη από φανταχτερά κοσμήματα, διαμάντια, λεφτά, μετοχές ή κάτι που να έρχεται σε ένα κουτί, γιατί έχει αρκετά και μπορεί να αγοράσει τα δικά της πράγματα.

Καθώς η Cyrus ερμηνεύει την διασκευή της, εμφανίζονται ο Fallon και ο Mark Ronson ως backup χορευτές, ενώ η τραγουδίστρια εξηγεί πως ο καλύτερος φίλος μιας γυναίκας είναι η ισότητα αμοιβών με τους άνδρες και τονίζει πως δεν θα ανεχτεί σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο εργασίας. Η Cyrus και ο Ronson πρόσφατα συνεργάστηκαν σε μια ερμηνεία του «Nothing Breaks Like A Heart» και το «No Tears Left To Cry» της Ariana Grande και φαίνεται πως θα συνεργαστούν στον επερχόμενο δίσκου του Ronson που κυκλοφορεί το 2019.