Ο P. Diddy μιλά για την «βαριά κατάθλιψη» που βίωσε μετά τον θάνατο της Kim Porter

p-diddy
ΔΕΥΤΕΡΑ, 07 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

O Αμερικάνος ράπερ ευχαρίστησε τον Θεό και την οικογένειΆ του που τον βοήθησαν να «επιστρέψει στο φως».

Τον περασμένο Νοέμβριο η Kim Porter, σύντροφος του P. Diddy για πάνω από δέκα χρόνια, πέθανε στην ηλικία των 47 ετών μετά από μάχη με την πνευμονία. Ο P. Diddy μίλησε για την «βαριά κατάθλιψη» που αντιμετώπισε μετά τον θάνατο της Porter, με την οποία απέκτησε έναν γιο και δίδυμες κόρες.

Σε μια ανάρτησή του στο Instagram, ο Diddy δημοσίευσε μια φωτογραφία της μητέρας του, Janice Combs, μαζί με τις 12χρονες δίδυμες κόρες του, Jessie και D’Lila. «Είμαι ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο. Ο τρόπος με τον οποίο η οικογένειά μου έχει δείξει δύναμη, με σκλαβώνει. Με έχουν οδηγήσει. Με έβγαλαν από μια κατάσταση βαριάς κατάθλιψης. Η δύναμη και η αγάπη τους με έφεραν ξανά στο φως» έγραψε ο ράπερ.

AP

Λίγο μετά τον θάνατο της Porter ο Diddy είχε σχολιάσει πως ακόμα προσπαθούσε να ξυπνήσει από τον «εφιάλτη», εκφράζοντας τη μεγάλη θλίψη του. «Δεν ξέρω τι θα κάνω χωρίς εσένα, μωρό μου. Μου λείπεις τόσο πολύ. Σήμερα θα σε τιμήσω, θα προσπαθήσω να βρω τα λόγια να εξηγήσω την ανεξήγητη σχέση μας. Ήμασταν περισσότερο από καλύτεροι φίλοι, Ήμασταν περισσότερο από αδελφές ψυχές» είχε γράψει στο Instagram.