Προσεχώς στη μεγάλη οθόνη η ακυκλοφόρητη animated ταινία του Paul McCartney

bruce-mcmouse
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Η οικογένεια McMouse που ζει κάτω από τη σκηνή των Wings πρωταγωνιστεί στην ταινία που γυρίστηκε τη δεκαετία του 1970.

Το «The Bruce McMouse Show» του Paul McCartney πρόκειται να κυκλοφορήσει για πρώτη φορά τις κινηματογραφικές αίθουσες μέσα στον Ιανουάριο. Η animated ταινία εξιστορεί πώς ο McCartney και οι Wings γνώρισαν τον Bruce McMouse, ένα ποντίκι που ζει με την οικογένειά του κάτω από τη σκηνή τους.

Η ταινία περιλαμβάνει ανέκδοτο υλικό από τις ζωντανές εμφανίσεις των Wings στην ευρωπαϊκή περιοδεία τους το 1972 που έγινε στο πλαίσιο κυκλοφορίας του «Red Rose Speedway». Αφού είδε το υλικό από τις συναυλίες, ο McCartney αποφάσισε να το συνδυάσει με μια άλλη ιδέα που είχε για μια οικογένεια ποντικών και τις ανέπτυξε με τον animator Eric Wylam.

Δείτε το teaser του «The Bruce McMouse Show»

REX/Shutterstock / David Dagley

Σκηνοθέτης της ταινίας ήταν ο Barry Chattington, ενώ τις φωνές τους δάνεισαν στους animated χαρακτήρες ο ίδιος ο McCartney και η τότε σύζυγός του, Linda McCartney, καθώς και οι Deryck Guyler, Pat Coombs και Derek Nimmo. Η παραγωγή του «The Bruce McMouse Show» όμως πήρε πολλά χρόνια και όταν ολοκληρώθηκε το 1977, τόσο η σύνθεση όσο και η μουσική κατεύθυνση των Wings είχαν αλλάξει σημαντικά. Έτσι λοιπόν πάρθηκε η απόφαση να μπει «στο αρχείο» η ταινία.

Η πρεμιέρα του «The Bruce McMouse Show» έχει προγραμματιστεί για τις 21 Ιανουαρίου και η ταινία θα προβληθεί σε επιλεγμένους κινηματογράφους σε Αυστραλία, Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ και Καναδά. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην επίσημη σελίδα της ταινίας.