«Ζούγκλα» η νέα διαφήμιση της Gucci με την Lana Del Rey και τον Jared Leto

gucci-lana-del-rey-Jared-leto Glen Luchford
ΤΡΙΤΗ, 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

H Courtney Love κάνει μια cameo εμφάνιση στο νέο εντυπωσιακό διαφημιστικό σποτ του αρώματος Guilty.

Η Lana Del Rey και ο Jared Leto είναι οι πρωταγωνιστές της νέας διαφήμισης της Gucci για το άρωμα της σειράς Guilty. Σκηνοθέτης του νέου διαφημιστικού σποτ είναι ο Glen Luchford, σε συνεργασία με τον Alessandro Michele.

Το διαφημιστικό, το οποίο γυρίστηκε στο Λος Άντζελες, ξεκινά με τους δύο μουσικούς να ακολουθούν την καθημερινή ρουτίνα τους, όταν ξαφνικά διάφορα ζώα - τίγρεις, στρουθοκαμήλοι, κουκουβάγιες και φίδια - αρχίζουν να τους περικυκλώνουν.

Εκτός όμως από την άγρια φύση, το διαφημιστικό σποτ δείχνει τη Del Rey να σπρώχνει τον Leto με ένα καροτσάκι μέσα σε ένα κατάστημα, ενώ αργότερα πηγαίνουν μαζί για μακινιούρ, χορεύουν περιμένοντας να πλυθούν τα ρούχα τους στο πλυντήριο και κάνουν παρέα στο δωμάτιο ενός μοτέλ. Η μεγάλη έκπληξη όμως είναι η cameo εμφάνιση της Courtney Love, η οποία υποδύεται τη σερβιτόρα των δύο μουσικών.

Η συνεργασία της Gucci με τους δύο αστέρες του θεάματος ανακοινώθηκε τον περασμένο Νοέμβριο. Τόσο η Del Rey, όσο και ο Leto, διατηρούν φιλία με τον δημιουργικό διευθυντή του οίκου μόδας, Alessandro Michele, ο οποίος επιμελήθηκε της κόμμωσης τους στο Met Gala του 2018.