Η Mariah Carey για το 10 Year Challenge: «Ο χρόνος δεν είναι κάτι που αναγνωρίζω»

mariah-carey Carl Timpone
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Το 10 Year Challenge έδωσε την ευκαιρία στην Αμερικανίδα τραγουδίστρια να δείξει περίτρανα πως ο χρόνος δεν την έχει αγγίξει.

Το τελευταίο διάστημα το «10-Year Challenge» έχει γίνει μεγάλο trend στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου χρήστες ανεβάζουν μια φωτογραφία τους από το 2009 και μια πρόσφατη για να δείξουν πόσο έχουν αλλάξει μέσα μια δεκαετία. Η αδιαμφισβήτητη νικήτρια αυτής της πρόκλησης δεν είναι άλλη από την «αιώνια» Mariah Carey.

«Δεν καταλαβαίνω αυτό το 10 year challenge, ο χρόνος δεν είναι κάτι που αναγνωρίζω» δήλωσε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια στην ανάρτησή της, συμπληρώνοντας πως η φωτογραφία της πάρθηκε πρόσφατα.

H εμφάνιση της Mariah Carey δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα από το 2008.

Πέραν της χιουμοριστικής διάστασης της ανάρτησής της, υπάρχει μια δόση αλήθειας, αφού η 48χρονη Mariah Carey προσέχει την εμφάνιση και την υγεία της, με αποτέλεσμα να φαίνεται σαν να μην έχει αλλάξει καθόλου τα τελευταία χρόνια.

Η φράση της τραγουδίστριας πως δεν αναγνωρίζει τον χρόνο γρήγορα έγινε viral, με χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να την χρησιμοποιούν σε μια ευφάνταστη σειρά περιπτώσεων. Από δικαιολογία για την καθυστέρηση πληρωμής ενός λογαριασμού ή deadline, μέχρι ως απάντηση στο πότε προτίθεται κανείς να συγχωρέσει τον πρώην σύντροφο του.