Συγγραφέας ισχυρίζεται πως ο σύζυγός της την δηλητηρίαζε

poison-dilitirio
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

H Sherrilyn Kenyon χαρακτήρισε «σαιξπηρική» τη φερόμενη δολοπλοκία του συζύγου της στη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του.

Η συγγραφέας Sherrilyn Kenyon κατέθεσε μήνυση κατά του συζύγου της, Lawrence R. Kenyon, με τον ισχυρισμό πως την δηλητηρίαζε με στόχο το οικονομικό κέρδος. Παράλληλα η συγγραφέας ισχυρίζεται πως ο σύζυγός της επιχείρησε να καταστρέψει την καριέρα και τη φήμη της, ενώ χαρακτήρισε την δολοπλοκία «σαιξπηρική».

Σύμφωνα με την μήνυση, η συγγραφέας υπέφερε από ταχυκαρδία, έντονο τρέμουλο, απώλεια μαλλιών και μνήμης, ευπάθεια στα δόντια, φρικτές κράμπες στο στομάχι και σοβαρή αναιμία, ως αποτέλεσμα των τοξινών που κατανάλωσε άθελά της. Η Kenyon ισχυρίζεται πως ο σύζυγός της και οι δύο συνεργάτες του την πίεζαν να τρώει και όταν δεν το έκανε τους έπιανε μεγάλος θυμός.

Η Sherrilyn Kenyon είναι γνωστή για τα μυθιστορήματα της σειράς φαντασίας «Dark Hunter».

Όταν τελικά ο σύζυγος έκανε αίτηση διαζυγίου, η συγγραφέα έκανε εξετάσεις για τοξίνες και διαπίστωσε πως υπήρχαν μεγάλες ποσότητες λιθίου, βαρίου, θορίου, πλατίνας και κασσίτερου στον οργανισμό της. Η ίδια θεωρεί πως ο σύζυγός της την δηλητηρίαζε συστηματικά από το 2015 και όταν έφυγε από το σπίτι τον Μάρτιο του 2018, η υγεία της άρχισε να βελτιώνεται.

Πέραν όμως των κατηγοριών για δηλητηρίαση, η Kenyon αναφέρει στην μήνυση της πως ο σύζυγός της και οι δύο συνεργάτες του την ταπείνωναν μπροστά στους θαυμαστές της, ενώ την απομόνωσαν από φίλους και συνεργάτες της.

«Δεν είναι ξεκάθαρο γιατί ο σύζυγός της ενορχήστρωσε αυτή τη σαιξπηρική δολοπλοκία εναντίον της όταν χαιρόταν ακριβά αυτοκίνητα και άλλες προσωπικές υπηρεσίες που μπορούσαν να αποκτηθούν μονάχα μέσω της επαγγελματικής επιτυχίας της» αναφέρει η μήνυση. Η εκτίμηση της Kenyon είναι πως πέραν του φθόνου και της ζήλιας για την επαγγελματική επιτυχία της, ο σύζυγός της είχε στόχο τα εκατομμύρια δολάρια που θα αποκόμιζε μέσω της ασφάλειας ζωής και την περιουσία της, σε περίπτωση που πέθαινε.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η Sherrilyn Kenyon είναι μια λαμπρή συγγραφέας μυθοπλασίας, αλλά είναι προφανές πως έχει θολώσει τα όρια μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας. Αυτοί οι εκπληκτικοί και αβάσιμοι ισχυρισμοί μπορεί να σταθούν ως το καλύτερο δημιούργημα της φαντασίας της μέχρι τώρα» απάντησε ο σύζυγος.