Ariana Grande: «Μου λείπεις Mac Miller»

mac-miller-ariana-grande David X. Prutting
ΔΕΥΤΕΡΑ, 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Ο πρώην σύντροφος της Αμερικανίδας pop star πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Η Ariana Grande μοιράστηκε μια σειρά συγκινητικών αφιερώσεων στον Mac Miller για τα 27α γενέθλιά του, μέσω του Instagram Stories. Η Grande διατηρούσε δεσμό μέχρι τον περασμένο Μάιο με τον Αμερικάνο ράπερ, ο οποίος πέθανε λίγους μήνες αργότερα, τον Σεπτέμβριο του 2018, από υπερβολική δόση ναρκωτικών στο σπίτι του στο Λος Άντζελες.

Στις αναρτήσεις της η Grande ανέβασε ορισμένες φωτογραφίες από όταν ήταν ζευγάρι για περίπου δύο χρόνια. Σε μια από αυτές κάθονται μαζί σε ένα στούντιο ηχογραφήσεων, ενώ σε μια άλλη βρίσκονται αγκαλιασμένοι σε μια παραλία. Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια είχε γράψει «Μου λείπεις» σε μια ανάρτηση στο Twitter, την οποία όμως αργότερα διέγραψε.

Μετά τον ξαφνικό θάνατο του Miller τον Σεπτέμβριο, η Grande τον είχε αποκαλέσει ως τον «καλύτερο φίλο» της. «Σε λάτρεψα από την ημέρα που σε γνώρισα όταν ήμουν 19 και πάντα θα σε λατρεύω. Δεν μπορώ να πιστέψω πως δεν είσαι εδώ πια. Δεν μπορώ να βγάλω άκρη στο κεφάλι μου. Μιλήσαμε για αυτό. Τόσες φορές. Είμαι τόσο θυμωμένη, είμαι τόσο θυμωμένη που δεν ξέρω τι να κάνω» είχε δηλώσει η Αμερικανίδα pop star για τον πρώην σύντροφό της.

«Ήσουν ο καλύτερος φίλος μου. Για τόσο πολύ. Πάνω από όλα. Λυπάμαι τόσο πολύ που δεν μπόρεσα να διορθώσω ή να πάρω τον πόνο σου μακριά. Πραγματικά το ήθελα. Η πιο ευγενική, γλυκιά ψυχή με δαίμονες που δεν άξιζε. Ελπίζω να είσαι καλά τώρα. Αναπαύσου» κατέληξε στη συγκινητική ανάρτησή της η Grande.