Ο λούτρινος «φόρος τιμής» του Ozzy Osbourne στην θρυλική νυχτερίδα του

ozzy-osbourne
ΤΕΤΑΡΤΗ, 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Πριν από 37 χρόνια ο Βρετανός τραγουδιστής αποκεφάλισε (άθελά του) μια νυχτερίδα επί σκηνής.

Στην διάρκεια της πολύχρονης καριέρας του – τόσο με τους Black Sabbath, όσο και ως solo καλλιτέχνης – ο Ozzy Osbourne έχει βρεθεί στο επίκεντρο πολλών σπαρταριστών ιστορικών. Μια από αυτές, η οποία έχει να κάνει μια νυχτερίδα, πρόκειται να αποθανατιστεί ως λούτρινο κουκλάκι.

Το 1982 και ενώ εποχή ο «σατανικός πανικός» βρισκόταν στο απόγειο του, ο Ozzy Osbourne είχε αφήσει τους Black Sabbath για να ακολουθήσει μια ακόμα πιο πετυχημένη solo καριέρα και είχε κυκλοφορήσει τον δεύτερο προσωπικό δίσκο του. Η συναυλία του στις 19 Ιανουαρίου στο Ντε Μόιν των ΗΠΑ έμεινε ιστορία όταν ένας θεατής από το κοινό πέταξε μια νυχτερίδα επί σκηνής.

Έχοντας την εντύπωση πως πρόκειται για πλαστική νυχτερίδα, ο Osbourne την άρπαξε και της δάγκωσε το κεφάλι για να εντυπωσιάσει το κοινό. O τραγουδιστής συνειδητοποίησε άμεσα πως η νυχτερίδα ήταν τελικά ζωντανή, πήγε εσπευσμένα σε νοσοκομείο για αντιτετανικό εμβόλιο.

Πλέον οι θαυμαστές του Ozzy Osbourne θα μπορούν να αναπαραστήσουν αυτή την ιστορία, καθώς ο τραγουδιστής διαθέτει ένα λούτρινο κουκλάκι νυχτερίδα, με αποσπώμενο κεφάλι. Όπως εξηγεί η ιστοσελίδα του Ozzy, το κεφάλι της νυχτερίδας ενώνεται στο σώμα με velco, αποθανατίζοντας «την θρυλική στιγμή στην ιστορία της rock».