Ύποπτος για βιασμό ο Chris Brown

chris-brown
ΤΕΤΑΡΤΗ, 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Οι γαλλικές αρχές είχαν συλλάβει προσωρινά τον Αμερικανό ράπερ και άλλα δύο άτομα μετά από καταγγελία μιας 24χρονης.

Ο Chris Brown και άλλα δύο άτομα αφέθηκαν ελεύθεροι από τις αστυνομικές αρχές του Παρισιού το βράδυ της Τρίτης. Ο Αμερικανός ράπερ, καθώς και ένας άνδρας της ασφάλειάς του και ένας φίλος του, είχαν συλληφθεί προσωρινά μετά από καταγγελία μιας 24χρονης κοπέλας για βιασμό.

Σύμφωνα με το φερόμενο θύμα, ο Brown τη συνάντησε σε ένα κλαμπ της γαλλικής πρωτεύουσας στις 15 Ιανουαρίου και στη συνέχεια την κάλεσε μαζί με άλλες γυναίκες στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του. Εκεί υποστηρίζει πως βρέθηκε μόνη της με τον ράπερ, ο οποίος  φέρεται να της επιτέθηκε σεξουαλικά, ενώ στη συνέχεια κατήγγειλε πως έπεσε θύμα βιασμού από έναν άνδρα της ασφάλειας του Brown και ενός φίλου του. Πέραν των κατηγοριών για σεξουαλική επίθεση, ο Brown και οι άλλοι δύο άνδρες θεωρήθηκαν ύποπτοι για παραβάσεις σχετικά με ναρκωτικά.

Ο Αμερικάνος ράπερ διέψευσε κατηγορηματικά τις καταγγελίες της 24χρονης μέσω αναρτήσεων στο Instagram, ενώ η RCA απέφυγε να σχολιάσει την είδηση. Τον περασμένο μήνα η δισκογραφική εταιρεία, η οποία υπέγραψε πρόσφατα μια νέα συμφωνία με τον Brown, διέκοψε τη συνεργασία της με τον R. Kelly λόγω των σοβαρών καταγγελιών για ανάρμοστη συμπεριφορά που ήρθαν στο φως μέσω του ντοκιμαντέρ «Surviving R. Kelly». Εκπρόσωπος των εισαγγελικών αρχών του Παρισιού δήλωσε πως ο Brown και οι άλλοι δύο άνδρες αφέθηκαν ελεύθεροι και ότι η έρευνα στις καταγγελίες της 24χρονης θα συνεχιστεί.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Brown απασχολεί τις αρχές με τη συμπεριφορά του, καθώς μετά τον ξυλοδαρμό της Rihanna το 2009, έχει βρεθεί πολλές φορές αντιμέτωπος με κατηγορίες βιαιοπραγίας, σεξουαλικής κακοποίησης καθώς και κατοχής ναρκωτικών και όπλων.