Σχεδόν έτοιμο το νέο άλμπουμ του Nick Cave και των Bad Seeds

nick-cave
ΤΕΤΑΡΤΗ, 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Ο Αυστραλός μουσικός δηλώνει «ενθουσιασμένος» με το «εκπληκτικό» follow up στο «Skeleton Tree».

Ο Nick Cave αποκάλυψε πως έχει σχεδόν ολοκληρωθεί ο νέος δίσκος που ετοιμάζει με τους Bad Seeds. Τελευταία full length κυκλοφορία του Αυστραλού μουσικού ήταν το «Skeleton Tree» του 2016.

Η αποκάλυψη σχετικά με την 17η κυκλοφορία του Nick Cave με τους Bad Seeds έγινε στην Μελβούρνη το περασμένο Σάββατο, στα πλαίσια της solo περιοδείας του. «Έχουμε σχεδόν ολοκληρώσει ένα νέο δίσκο, θα έλεγα, είναι εκπληκτικός κατά τη γνώμη μου και είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος» φέρεται να δήλωσε ο Cave, σύμφωνα με έναν χρήστη του Reddit.

EPA-EFE/REX/Shutte / Zoltan Balogh

Τον περασμένο Σεπτέμβριο η σύζυγος του Cave, Suzie Bick, είχε δηλώσει στην προσωπική ιστοσελίδα της πως το συγκρότημα βρισκόταν στο Λος Άντζελες για τις ηχογραφήσεις ενός νέου δίσκου. «Ορισμένα από τα τραγούδια του αποκαλύπτονται το βράδυ στα παρανοϊκά όνειρα του» έγραψε χαρακτηριστικά η Bick.

O Nick Cave πρόσφατα δημιούργησε μια λίστα με δέκα από τα αγαπημένα τραγούδια του από άλλους καλλιτέχνες. Ανάμεσα στην λίστα που ετοίμασε ο Αυστραλός μουσικός είναι κλασικά κομμάτια του Brian Eno, της Nina Simone και του Neil Young, μεταξύ άλλων.