Βγαίνει στην αντεπίθεση ο Chris Brown

chris-brown Jordan Strauss
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Ο Αμερικάνος ράπερ κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση κατά της γυναίκας που τον έχει κατηγορήσει για βιασμό.

Ο Chris Brown βρέθηκε ξανά στην επικαιρότητα όταν συνελήφθη προσωρινά μαζί με τον σωματοφύλακά του και άλλον έναν άνδρα στο Παρίσι για τη σεξουαλική κακοποίηση και τον βιασμό μιας 23χρονης γυναίκας. Ο Αμερικάνος ράπερ αφέθηκε ελεύθερος σε λιγότερο από 24 ώρες και οι αρχές του Παρισιού συνεχίζουν την έρευνα.

Από την πρώτη στιγμή ο Brown διατείνεται πως είναι αθώος και, σύμφωνα με δημοσίευμα του Hollywood Reporter, έχει καταθέσει μήνυση ζητώντας την ποινική δίωξη της κατηγόρου του για συκοφαντική δυσφήμιση. Εφόσον η 23χρονη βρεθεί ένοχη, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης ενός έτους και έχει δέκα μέρες για να καταθέσει στοιχεία σχετικά με την υπόθεση.

RMV/REX/Shutterstock

Ο Brown βρέθηκε στο Παρίσι για τα γυρίσματα ενός βιντεοκλίπ και φέρεται να γνώρισε την 23χρονη γυναίκα σε ένα κλαμπ της γαλλικής πρωτεύουσας το βράδυ της 15ης Ιανουαρίου. Αφού την κάλεσε μαζί με άλλες γυναίκες στο ξενοδοχείο του, η 23χρονη ισχυρίζεται πως έπεσε θύμα βιασμού τόσο από τον Brown, όσο και από τον σωματοφύλακά του και άλλον έναν άνδρα.

Μέσω μια δημοσίευσης στο Instagram, η οποία έχει σβηστεί, ο Αμερικάνος μουσικός θέλησε να ξεκαθαρίσει πως οι κατηγορίες είναι απολύτως ψευδείς, ενώ τόνισε πως η υπόθεση είναι εξαιρετικά «προσβλητική» για την κόρη και την οικογένειά του, συμπληρώνοντας παράλληλα πως είναι «ενάντια στον χαρακτήρα και τις αξίες» του.