Δείτε το νέο φουτουριστικό βιντεοκλίπ της Dua Lipa

dua-lipa Bobby Singh
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Το «Swan Song» θα συμπεριλαμβάνεται στο soundtrack της ταινίας επιστημονικής φαντασίας «Alita: Battle Angel».

H Dua Lipa έδωσε στην δημοσιότητα το βιντεοκλίπ του νέου της τραγουδιού με τίτλο «Swan Song», το οποίο θα συμπεριλαμβάνεται στο soundtrack της ταινίας επιστημονικής φαντασίας «Alita: Battle Angel» που σκηνοθέτησε ο Robert Rodriguez. Πρόκειται για το πρώτο τραγούδι της Βρετανίδας τραγουδίστρια μετά την εμπλουτισμένη επανέκδοση του πετυχημένου ντεμπούτου της.

Δείτε το βιντεοκλίπ του «Swan Song» της Dua Lipa

Σκηνοθέτης του «Swan Song» είναι η Floria Sigismondi, η οποία στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως τον Justin Timberlake, την Rihanna και τον Leonard Cohen, καθώς και εταιρείες όπως Gucci, MAC και Eaton’s.

Στην νέα ταινία επιστημονικής φαντασίας του Robert Rodriguez πρωταγωνιστούν οι Rosa Salazar, Christoph Waltz, Jennifer Connelly και Mahershala Ali.

«Ενώ στην ταινία η Alita είναι στην κυριολεξία σε ένα ταξίδι για να ανακαλύψει ποια είναι, η ιστορία της λειτουργεί ως μια πραγματικά ισχυρή αλληγορία για κάθε κορίτσι που δεν ξέρει την δύναμη του» σχολίασε η Sigismondi, συμπληρώνοντας πως ήθελε να «παίξει» την αυτή την ιδέα για το βιντεοκλίπ της.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της στο Rolling Stone η Dua Lipa αποκάλυψε πως εργάζεται «πραγματικά σκληρά» για ολοκληρώσει το επόμενο δίσκο της. Παράλληλα η 23χρονη τραγουδίστρια τόνισε πως «οι μόνοι κανόνες» που έχει φέτος είναι «να βρίσκομαι στο στούντιο για να εξασφαλίσω πως θα επιστρέψω με διασκεδαστικά πράγματα για όλους».