Ο Dude και η Carrie Bradshaw το «γύρισαν» σε μπύρα για καλό σκοπό

stella-artois-dude-carrie-bradshaw
ΤΡΙΤΗ, 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Οι ήρωες του «Μεγάλου Λεμπόφσκι» και «Sex and the City» επέστρεψαν για την Stella Artois και το Water.org.

Πριν από λίγες μέρες διέρρευσε ένα μικρό teaser με τον Jeff Bridges να υποδύεται ξανά τον Dude, τον πρωταγωνιστή της καλτ κωμωδίας «Μεγάλος Λεμπόφσκι» των αδελφών Coen. Στο τέλος του αινιγματικού teaser υπήρχε μια ημερομηνία και πολλοί αναρωτήθηκαν τι μπορεί να σημαίνει. Τελικά ο Dude επέστρεψε μαζί με την Carrie Bradshaw του «Sex and the City» για την νέα διαφημιστική καμπάνια της Stella Artois για το επερχόμενο Super Bowl.

Το διαφημιστικό ξεκινά με την εκθαμβωτική Sarah Jessica Parker να μπαίνει σε ένα μπαρ-εστιατόριο και παραγγέλνει μια Stella Artois αντί για το γνωστό Cosmopolitan, αφήνοντας έκπληκτους τους σερβιτόρους. Λίγο μετά ακολουθεί ο Dude και παραγγέλνει με την σειρά του μια Stella Artois (της οποίας το όνομα αδυνατεί να προφέρει σωστά), αντί για το παραδοσιακό του White Russian αφήνοντας άναυδους ξανά τους σερβιτόρους. Αφού οι δύο χαρακτήρες καθίσουν σε διπλανά τραπέζι, η Bradshaw συγχαίρει τον Dude για την επιλογή του, ο οποίος απαντά «η αλλαγή μπορεί να κάνει λίγο καλό».

YouTube

Η νέα διαφήμιση της Stella Artois αποτελεί μέρος της καμπάνιας #PourItFoward σε συνεργασία με την φιλανθρωπική οργάνωση Water.org του Matt Damon. Στόχος της ΜΚΟ είναι να βελτιώσει την πρόσβαση σε καθαρό νερό σε αναπτυσσόμενες χώρες. «Η συνεργασία μας με την Stella Artois μας έχει δώσει την δυνατότητα να βοηθήσουμε εκατομμύρια. Φέρνοντας την παγκόσμια κρίση νερού σε μια σκηνή μεγάλη όπως το Super Bowl – και με λίγη στήριξη από φίλους όπως τον Jeff Bridges και την Sarah Jessica Parker – ελπίζουμε να φτάσουμε σε ακόμα περισσότερο κόσμο» δήλωσε ο Damon.