Νέα ανταπόκριση της Madonna από το στούντιο

madonna
ΤΕΤΑΡΤΗ, 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Η «Βασίλισσα της Pop» μοιράστηκε ένα βίντεο από τις ηχογραφήσεις του νέου άλμπουμ της που θα κυκλοφορήσει μέσα στο έτος.

Έχουν περάσει σχεδόν τέσσερα χρόνια από την κυκλοφορία του «Rebel Heart» και η Madonna ετοιμάζει την επιστροφή της στην δισκογραφία με ένα νέο άλμπουμ. Τους τελευταίους μήνες η Αμερικανίδα τραγουδίστρια έχει δώσει λίγες πληροφορίες σχετικά με το νέο της υλικό, ενώ το βράδυ της Τρίτης μοιράστηκε ένα βίντεο από τις ηχογραφήσεις.

Στο νέο βίντεο που ανέβασε μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, μέλη της Orquestra Batukadeiras PT ψέλνουν μια προσευχή στο τέλος των ηχογραφήσεων στην Λισαβόνα. «Μια προσευχή στο τέλος μιας μαγικής ηχογράφησης με την Orquestra Batukadeiras PT. Είμαι τόσο τυχερή που έχω αυτές τις Καταπληκτικές Δυνατές Γυναίκες στον δίσκο μου» σχολίασε η Madonna.

Την περασμένη χρονιά η Madonna έδωσε μια συνέντευξη στην ιταλική έκδοση του περιοδικού Vogue, όπου χαρακτήρισε την σύγχρονη μουσική «τόσο τυποποιημένη», λέγοντας πως «κάθε τραγούδι έχει 20 guest καλλιτέχνες και όλοι ακούγονται το ίδιο».

Παράλληλα με την κυκλοφορία του 14ου άλμπουμ της φέτος, η Madonna αναμένεται να ανακοινώσει μια παγκόσμια περιοδεία. Σύμφωνα με την φημολογία που έχει αναπτυχθεί το πρόσφατα, η «Βασίλισσα της Pop» αναμένεται να είναι ένα από τα μεγάλα ονόματα στο φετινό φεστιβάλ του Glastonbury.