Φυλές ιθαγενών «φιλοξενούνται» στην Blank Wall Gallery

six-tribes
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 01 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Ο Guy Needham από τη Νέα Ζηλανδία σε μια ατομική έκθεση με τον τίλτο «Six Tribes».

Ο Guy Needham, ένας πολύ αξιόλογος φωτογράφος από τη Νέα Ζηλανδία, θα φιλοξενηθεί στη Blank Wall Gallery από τις 8 Φεβρουαρίου έως τις 13 Φεβρουαρίου σε μια ατομική έκθεση με τίτλο «Six Tribes». Ο Guy Needham είναι ένας φωτογράφος που ειδικεύεται στη φωτογράφιση φυλών ιθαγενών, αντλώντας κυρίως θέματα από την ταυτότητα και τη θέση τους στον πολιτισμό.

Οι εικόνες του έχουν εκτεθεί στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη, το Βερολίνο, το Τόκιο, τη Μόσχα, την Αθήνα και το Λος Άντζελες και έχουν παρουσιαστεί σε πολλές εκδόσεις όπως το National Geographic Traveler, το Lonely Planet, το Lost, το AFAR, το International Traveler, το BBC.com και το CNN.com.
Είναι μέλος της Royal Photographic Society, του Κέντρου Φωτογραφίας του Λος Άντζελες, των Φωτογράφων Χωρίς Σύνορα, της Φωτογραφικής Εταιρείας της Νέας Ζηλανδίας και του Παγκόσμιου Φωτογραφικού Οργανισμού.

Η δουλειά του, μια συλλογή φωτογραφιών από αυτόχθονες έξι φυλών που έχει φωτογραφήσει σε διάφορα μέρη του κόσμου, θα παρουσιαστεί σε αυτή την έκθεση. Ο Guy Needham θα ταξιδέψει από τη Νέα Ζηλανδία για να παρευρεθεί στα εγκαίνια της έκθεσής του στη Blank Wall Gallery και θα χαρεί να συναντήσει όλους όσους ενδιαφέρονται για το έργο του.

Info
Blank Wall Gallery
Φωκίωνος Νέγρη 55 Κυψέλη
211.4052.138, 694.3868.124 
​Είσοδος Ελεύθερη
Από 8 Φεβρουαρίου έως 13 Φεβρουαρίου 2019
Ώρες:Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη-Παρασκευή: 16:30 - 21:30, Σάββατο: 12:00 - 14:30, Κυριακή - Πέμπτη: Κλειστά