Justin Bieber: «Έκανα πράγματα για τα οποία ντρεπόμουν τόσο πολύ»

Justin-bieber
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 08 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Ο Καναδός pop star μίλησε ανοιχτά για τα προβλήματα που αντιμετώπισε στο παρελθόν αλλά και το μέλλον του στη μουσική.

Η πορεία του Justin Bieber, από «παιδί θαύμα» που έγινε γνωστό μέσω του YouTube σε έναν από τους μεγαλύτερους pop star της γενιάς του, δεν ήταν η πιο ομαλή και η συμπεριφορά του απασχόλησε αρκετές φορές, τόσο τον σκανδαλοθηρικό τύπο, όσο και τις αστυνομικές αρχές. Μεταξύ άλλων, το 2014 είχε συλληφθεί για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και χωρίς άδεια, ενώ το 2017 κατηγορήθηκε για τον ξυλοδαρμό ενός άνδρα σε εκδήλωση των Grammys.

Έχοντας πλέον παντρευτεί, ο Bieber αποφάσισε να μιλήσει στο περιοδικό Vogue για το παρελθόν του και πως η απότομη εκτόξευση του τον οδήγησε σε μια απερίσκεπτη συμπεριφορά. «Ήμουν πραγματικός στην αρχή, μετά ήμουν κατασκευασμένος, καθώς σιγά σιγά, αποκτούσαν όλο και περισσότερο έλεγχο. Άρχισα πραγματικά να λατρεύω τον εαυτό μου τόσο πολύ. Ο κόσμος με αγαπά, είμαι στην κορυφή – αυτό πίστευα. Έγινα πολύ αλαζονικός και αναιδής, φορούσα γυαλιά μέσα στο σπίτι» δήλωσε με ειλικρίνεια ο Bieber.

Shutterstock

«Βρήκα τον εαυτό μου να κάνει πράγματα για τα οποία ντρεπόμουν τόσο πολύ» δήλωσε στην συνέχεια, αναφερόμενος τόσο στην χρήση ναρκωτικών, όσο και στην άστατη σεξουαλική ζωή του. «Η μητέρα που πάντα έλεγε να αντιμετωπίζεις τις γυναίκες με σεβασμό. Πάντα ήταν στο κεφάλι μου όταν τα έκανα, οπότε δεν μπορούσα να τα χαρώ. Τα ναρκωτικά έβαλαν ένα χώρισμα μεταξύ του εαυτού μου και των πράξεων μου» δήλωσε στην συνέχεια, εξηγώντας πως «υπήρχαν φορές που η ασφάλεια μου ερχόταν αργά το βράδυ για να κοιτάξει τους παλμούς μου και να δει αν αναπνέω ακόμα».

 Ο Bieber αποκάλυψε πως έχει «πραγματικό πρόβλημα με το σεξ» και πως είχε πάει σε ένα εντατικό πρόγραμμα ομαδικής θεραπείας που διήρκησε μια εβδομάδα. «Κάθεσαι σε ένα χαλί, βάζεις κάτω ένα μαξιλάρι και χτυπώντας το, βγάζεις το παρελθόν σου» ανέφερε ο Bieber, σχολιάζοντας πως η κατάθλιψη που αντιμετώπισε η μητέρα του καθώς μεγάλωνε, όπως και τα προβλήματα θυμού του πατέρα του τον επηρέασαν βαθύτατα.

Shutterstock / Liam Goodner

Τελευταία κυκλοφορία του Bieber ήταν το «Purpose» το 2015, στα πλαίσια του οποίο έδωσε 150 συναυλίες σε 40 χώρες μέσα σε 16 μήνες, όμως Λόγω της κόπωσης, αναγκάστηκε να ακυρώσει τις τελευταίες 14 εμφανίσεις του. Έκτοτε δεν έχει κυκλοφορήσει νέα μουσική και σύμφωνα με τον ίδιο, δεν βιάζεται να επιστρέψει στην δισκογραφία στο άμεσο μέλλον.

«Η σκέψη και μόνο της μουσικής μου προκαλεί άγχος. Ήμουν πετυχημένος από τα 13 μου, οπότε δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να μάθω ποιος ήμουν, πέραν του τι έκανα. Απλά χρειαζόμουν λίγο χρόνο για να αξιολογήσω τον εαυτό μου: ποιος είμαι, τι θέλω από την ζωή, τις σχέσεις μου, ποιος θέλω να γίνω – πράγματα με τα οποία κάπως χάνεις επαφή όταν είσαι τόσο βαθιά μέσα στην μουσική βιομηχανία» κατέληξε ο Bieber.