Βρέθηκε σπάνια συνέντευξη των Michael Jackson και George Harrison από το 1979

michael-Jackson-george-harrison
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 08 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Στο «When George Met Michael» οι δύο μουσικοί συζητούν για τις νέες κυκλοφορίες της εποχής και μοιράζονται ανέκδοτες ιστορίες.

To 1979 o Michael Jackson και ο George Harrison των Beatles εμφανίστηκαν μαζί στο BBC Radio 1, όπου μίλησαν για τις επικείμενες κυκλοφορίες των Foreigner, Nicolette Larson και Blues Brothers, ενώ μοιράστηκαν ορισμένες ιστορίες γύρω από δικά τους τραγούδια.

AP

Οι υπεύθυνοι του BBC είχαν διατηρήσει μονάχα ένα απόσπασμα της συνέντευξης στο αρχείο τους, όμως πρόσφατα βρέθηκε ένα νέο αντίγραφο στους κύκλους συλλεκτών, μετά από δημόσια έκκληση. Η αποκαταστημένη συνέντευξη θα δημοσιευτεί μέσα στο σαββατοκύριακο στην ειδική εκπομπή «When George Met Michael», όταν και συμπληρώνονται 40 χρόνια από την αρχική μετάδοση της.

AP/REX/Shutterstock / Cliff Schiappa

Στην σπάνια συνέντευξη ο Jackson εξηγεί πως η Motown δεν το επέτρεψε να γράψει τα δικά του τραγούδια, ενώ ο Harrison μιλά για το πώς ένιωθε που βρισκόταν στην σκιά των πιο πετυχημένων John Lennon και Paul McCartney. Ο παρουσιαστής της εκπομπής David Jensen είχε χαρακτηρίσει τους δύο μουσικούς «υπέροχους» και σχολίασε πως η ατμόσφαιρα στο στούντιο ήταν εξαιρετική.