Ο Offset επιστρέφει με τον πρώτο του solo δίσκο και ένα ντοκιμαντέρ

offset Jordan Strauss
ΤΡΙΤΗ, 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Το τρέιλερ της σχετικής ανακοίνωσης του Αμερικάνου ράπερ περιλαμβάνει τη γέννα της κόρης που απέκτησε με την Cardi B.

Ο Offset των Migos έδωσε στην δημοσιότητα ένα περίεργο teaser τρέιλερ, όπου ανακοινώνει την επικείμενη κυκλοφορία του solo άλμπουμ του, αλλά και ενός ντοκιμαντέρ στις 22 Φεβρουαρίου. Στο βίντεο, το οποίο μοιράστηκε μέσω του Twitter, εμφανίζεται η πρώην σύντροφος του Cardi B να γεννά την κόρη τους, Kulture Kiari Cephus.

Δείτε το τρέιλερ του Offset στο Twitter

Sipa USA/REX/Shutterstock / Anthony Behar

H Cardi B και ο Offset χώρισαν τον Δεκέμβριο του 2018.

Το τρέιλερ κυκλοφόρησε μέσω της δισκογραφικής εταιρείας που έχει ιδρύσει ο Offset, την Quality Control Music. Εκεί ο ράπερ εμφανίζεται στο στούντιο, επί σκηνής, να κάνει βόλτες με ένα αυτοκίνητο, αλλά και να παρακολουθεί την γέννηση της κόρης του, τον περασμένο Ιούλιο. Ο Offset και η Cardi B χώρισαν λίγους μήνες αργότερα, τον Δεκέμβριο.

REX/Shutterstock

Οι Migos θα επιστρέψουν μέσα στο 2019 με το τρίτο τους άλμπουμ, μετά την κυκλοφορία του solo δίσκου του Offset.

Τα άλλα δύο μέλη των Migos έχουν ήδη κυκλοφορήσει solo άλμπουμ – ο Quavo το «Quavo Honcho» τον Οκτώβριο του 2018 και ο Takeoff το «The Last Rocket» τον Φεβρουάριο του 2019. Μετά την κυκλοφορία του Offset, οι Migos αναμένονται να κυκλοφορήσουν σχετικά σύντομα τον τρίτο δίσκο τους, το «Culture III» στις αρχές του 2019. Οι προηγούμενοι δύο δίσκοι τους κυκλοφόρησαν τον Ιανουάριο του 2017 και 2018 αντίστοιχα.