Ανιψιά του Michael Jackson είχε σχέση έναν από τους κατηγόρους του «Βασιλιά της Pop»

michael-Jackson Vicki L. Miller
ΠΕΜΠΤΗ, 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Το «Leaving Neverland» για τις κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης που ήρθαν στο φως τη δεκαετία του 1990 έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις.

Το ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland» έκανε πρόσφατα την πρεμιέρα του στο φεστιβάλ κινηματογράφου του Sundance, όπου σόκαρε το κοινό και προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση της οικογένειας του Michael Jackson. Η ταινίας τεσσάρων ωρών του Dan Reed αφηγείται την ιστορία δύο ανδρών – του Wade Robson και του James Safechuck – οι οποίοι ισχυρίζονται πως έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τον μουσικό τη δεκαετία του 1990.

Οι Robson και Safechuck είχαν καταθέσει αγωγή κατά της οικογένειας του Jackson μετά τον θάνατο του μουσικού, όμως το 2017 το δικαστήριο έβαλε την υπόθεση στο αρχείο, με το σκεπτικό ότι η οικογένεια του εκλιπόντος δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τη συμπεριφορά του τραγουδιστή.

Σύμφωνα με μια νέα ανάρτησή της, η Brandi Jackson – ανιψιά του Michael Jackson – διατηρούσε δεσμό με τον Robson για «πάνω από εφτά χρόνια» ο οποίος «μονίμως έλεγε πως ήθελε να γίνει επίκαιρος». Όπως εκτιμά η Jackson, αυτό το γεγονός δεν συμπεριλήφθηκε στο ντοκιμαντέρ του Reed επειδή θα δυσχέραινε το αφήγημά του, ενώ τόνισε πως ο Robson «δεν είναι θύμα», αλλά ψεύτης.

«Έχεις κάψει τόσες πολλές γέφυρες ώστε γίνεσαι επίκαιρος μονάχα όταν το όνομά σου είναι στις επικεφαλίδες δίπλα στο οικογενειακό μου όνομα. Ήρθε η ώρα να σταματήσεις τα ψέματα και να ζήσεις τη ζωή σου» έγραψε η Jackson, παραθέτοντας μια φωτογραφία με την ίδια και τον Robson σε παιδική ηλικία μαζί με τον Michael Jackson.