Τι ετοιμάζουν η Natalie Imbruglia και ο Albert Hammond Jr. των Strokes;

albert-hammond-Jr-natalie-imbruglia
ΔΕΥΤΕΡΑ, 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Οι δύο μουσικοί ανέβασαν φωτογραφίες από το στούντιο, καθώς οι Αμερικάνοι ροκάδες ετοιμάζουν ένα «παγκόσμιο comeback» για φέτος.

Η Natalie Imbruglia και ο Albert Hammond Jr. των Strokes αποκάλυψαν μέσω αναρτήσεων στο Instagram πως ετοιμάζουν νέα τραγούδια. Οι δυο μουσικοί συνεργάστηκαν μαζί με τον παραγωγό Gus Oberg και μοιράστηκαν φωτογραφίες από τις ηχογραφήσεις στο Rockinghorse στούντιο της Αυστραλίας.

Δεν έχει γίνει γνωστό πότε και πώς θα κυκλοφορήσει συνεργασία των δύο μουσικών, όμως η Imbruglia είχε αναφέρει σε ανάρτησή της στο Instagram τον περασμένο Νοέμβριο πως περιμένει να βγάλει νέα μουσική μέσα στο 2019. Τελευταίος δίσκος της Αυστραλής pop star ήταν το άλμπουμ διασκευών «Male» το 2015.

O Hammond Jr. από την πλευρά του κυκλοφόρησε τον τέταρτο solo δίσκο του με τίτλο «Francis Trouble» τον περασμένο Μάρτιο, ενώ φέτος οι Strokes έχουν αναγγείλει ένα «παγκόσμιο comeback», ξεκινώντας με μια σειρά εμφανίσεων σε μεγάλα φεστιβάλ. Πρόκειται για τις πρώτες συναυλίες του Αμερικάνικου rock συγκροτήματος εδώ και δύο χρόνια.

Wikipedia / Roger Woolman

Ο τελευταίος full length δίσκος των Strokes ήταν το «Comedown Machine» το 2013 σε παραγωγή του Oberg, ενώ το Ιούνιο του 2016 ακολούθησε το EP «Future Present Past». Έκτοτε μέλη του συγκροτήματος έχουν δηλώσει που ετοιμάζουν νέα τραγούδια, όμως τον Ιούλιο του 2017 ο Hammond Jr. αργότερα ξεκαθάρισε πως ο σχεδιασμός του άλμπουμ βρίσκεται ακόμα σε πρώιμο στάδιο και δεν έχουν ξεκινήσει τις ηχογραφήσεις ακόμα. Εύλογα λοιπόν η ανακοίνωση για «παγκόσμιο comeback» έχει δημιουργήσει τις προσδοκίες για μια κυκλοφορία μέσα στο 2019.