Brit Awards 2019: Οι Carters υποκλίθηκαν στη «Βασίλισσα» Meghan Markle

beyonce-Jay-z-meghan-markle
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Το λαμπερό ζευγάρι τίμησε τη δούκισσα του Σάσεξ στo πλαίσιo του Μήνα Μαύρης Ιστορίας με έναν ξεχωριστό τρόπο.

Η Beyoncé και ο Jay-Z τιμήθηκαν με το βραβείο καλύτερου διεθνούς σχήματος στα Brit Awards της Τετάρτης χάρη στο «Everything Is Love» που κυκλοφόρησαν τον περασμένο Ιούνιο. Καθώς δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στην επίσημη τελετή, το ζευγάρι έστειλε τις ευχαριστίες και ευχές του μέσω ενός μαγνητοσκοπημένου βίντεο.

Στο βίντεο, το οποίο θυμίζει το βιντεοκλίπ του «Apeshit», οι δύο μουσικοί βρίσκονται μπροστά από ένα ζωγραφικό πίνακα της Meghan Markle ως βασίλισσα. Όπως εξήγησε η Beyoncé μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram, σκοπός του πίνακα είναι να τιμήσει τον Μήνα Μαύρης Ιστορίας, ο οποίος εορτάζεται κάθε χρόνο σε ανάμνηση της αφρικανικής διασποράς.

«Ευχαριστώ τόσο πολύ τα Brits για το βραβείο καλύτερου διεθνούς συγκροτήματος. Κέρδισα αυτό το βραβείο το 2002 με τις καλύτερες φίλες μου, Kelly και Michelle. Πόσο τυχερή είμαι που βρίσκομαι σε συγκρότημα με τον άλλο καλύτερο φίλο μου, τον καλύτερο όλων των εποχών [Jay-Z]. Τιμούμε τον Μήνα της Μαύρης Ιστορίας και υποκλινόμαστε σε μια από τις Μελαμψές Μόνες μας. Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου. Σου ευχόμαστε χαρά και ευτυχία» έγραψε η Beyoncé στην λεζάντα της φωτογραφίας της.