Elton John και Taron Egerton τραγούδησαν μαζί το «Tiny Dancer»

taron-egerton-elton-John
ΤΡΙΤΗ, 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Ο Ουαλός ηθοποιός ενσαρκώνει τον πολυβραβευμένο μουσικό στην βιογραφική ταινία «Rocketman» του Dexter Fletcher.

Το πάρτι των Όσκαρ στο Λος Άντζελες πάντοτε καταφέρνει να κλέψει λίγη από τη «δόξα» της τελετής απονομής των βραβείων. Φέτος οι καλεσμένοι του πάρτι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τον Elton John «εις διπλούν», καθώς ερμήνευσε το «Tiny Dancer» με τον Taron Egerton.

Δείτε τους Elton John και Taron Egerton να ερμηνεύουν το «Tiny Dancer»

«Έχει πλάκα πώς καταλήγει η ζωή» σχολίασε ο Ουαλός ηθοποιός προτού ξεκινήσει το τραγούδι, με τον Egerton να εντυπωσιάζει στα φωνητικά και τον John να τον συνοδεύει κυρίως στο πιάνο. Ο 29χρονος Egerton ενσαρκώνει τον Elton John στην βιογραφική ταινία «Rocketman» με τους Jamie Bell, Bryce Dallas Howard, Richard Madden και Gemma Jones, σε σκηνοθεσία του Dexter Fletcher.

Τον περασμένο Μάρτιο ο σύζυγος του John, David Furnish, αποκάλυψε πως ο μουσικός ήταν ενθουσιασμένος με τις διασκευές των τραγουδιών του από τον Egerton. «Όταν έπαιξα τα τραγούδια στον Elton, έμεινε έκπληκτος, πραγματικά έκπληκτος» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Furnish, συμπληρώνοντας ότι ο σύζυγός του εκτίμησε πως «δεν μπορεί να γίνει καλύτερα».

«Ο Elton είπε στον Taron να μην τον αντιγράψει, να μη νομίζει πως πρέπει να τραγουδά ακριβώς όπως ο ίδιος, να μη θεωρήσει πως πρέπει να ερμηνεύει όπως ερμηνεύει. Νομίζω είναι πρόκληση για τον ηθοποιό να ενσωματώσει το πνεύμα και να μην αρχίσει να σκέφτεται πως πρέπει να μιμηθεί» εξήγησε ο Furnish στο Hollywood Reporter.