Queen και Adam Lambert ανακοίνωσαν ντοκιμαντέρ για την κοινή πορεία τους

adam-lambert-queen Antonio Scorza
ΤΡΙΤΗ, 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Το «The Show Must Go On» ερευνά τη συνεργασία του εμβληματικού rock συγκροτήματος με τον αστέρα του «American Idol».

Μετά την καθηλωτική συναυλία τους στα Όσκαρ της περασμένης Κυριακής, οι Queen και ο Adam Lambert ανακοίνωσαν τα σχέδια τους για ένα νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο «The Show Must Go On», το επικεντρώνεται στην πετυχημένη συνεργασία τους. Σύμφωνα με την σχετικές ανακοινώσεις, το ντοκιμαντέρ θα κάνει την πρεμιέρα του στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC στις 29 Απριλίου.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που το ντοκιμαντέρ μας «The Show Must Go On: The Queen & Adam Lambert Story» θα προβληθεί στο ABC στις 29 Απριλίου» έγραψε χαρακτηριστικά ο Lambert στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter.

REX/Shutterstock / Robin Burns

Η δίωρη ταινία θα περιλαμβάνει πλούσιο υλικό από ζωντανές εμφανίσεις και τα παρασκήνια των πρώτων συναυλιών που έδωσαν οι Queen με τον αστέρα του «American Idol» το 2011. Πέραν όμως της έκρηξης της καριέρας του Lambert μετά την εμφάνιση του στο αμερικάνικο ριάλιτι το 2009, το ντοκιμαντέρ περιλαμβάνει συνεντεύξεις με τα μέλη των Queen, αλλά και τον Rami Malek ο οποίος ενσάρκωσε τον Freddie Mercury στο πολυβραβευμένο «Bohemian Rhapsody».

Μετά τον θάνατο του Mercury το 1991, οι Queen ουσιαστικά διαλύθηκαν, καθώς δεν θα μπορούσαν να αναπληρώσουν το κενό του χαρισματικού frontman. Τα εναπομείναντα μέλη του συγκροτήματος έδωσε μια σειρά συναυλιών με τον Paul Rodgers των Free και Bad Company στα φωνητικά, από το 2004 έως το 2009. Στην συνέχεια και αφού έφυγαν από την ΕΜΙ, οι Queen συνεργάζονται με τον Lambert, ο οποίος ήρθε δεύτερος στο «American Idol».