O David Beckham ντύνει τους Stone Roses

david-beckham-x-stone-roses-2
ΠΕΜΠΤΗ, 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Το κλασικό rock συγκρότημα των 90s ενέπνευσε τη νέα ανοιξιάτικη συλλογή της Kent & Curwen.

Η Kent & Curwen, ο οίκος μόδας του David Beckham, αποκάλυψε τα πρώτα σχέδια της συνεργασία της με τους Stone Roses. Η συνεργασία των δύο πλευρών είχε ανακοινωθεί πέρσι, ενώ μέσω ενός βίντεο έδωσαν στην δημοσιότητα μια πρώτη ματιά στα ρούχα της συλλογής. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα του οίκου μόδας, η συλλογή είναι εμπνευσμένη από την indie αισθητική της δεκαετίας του 1990 και είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής.

Δείτε το τρέιλερ της νέας συλλογής

«Ο δημιουργικός διευθυντής της Kent & Curwen, Daniel Kearns, μεγάλωσε ακούγοντας τους Stone Roses. Για αυτό είναι ένα συγκρότημα που εδραίωσε το look και τον ήχο των 90s. Η μουσική και η τέχνη που δημιούργησαν οι Stone Roses τώρα αποτελεί την έμπνευση για τη ανοιξιάτικη/καλοκαιρινή συλλογή του 2019, η οποία γιορτάζει την αίσθηση του βρετανικού καλοκαιριού, την εμβληματική βρετανική μουσική και βρετανική κουλτούρα.

Kent & Curwen

Πέραν όμως του Kearns, ο ίδιος ο Beckhman είναι τεράστιος θαυμαστής των Stone Roses και όταν είχε παρευρεθεί σε συναυλία τους στο Μάντσεστερ το 2017, το συγκρότημα του αφιέρωσε ένα τραγούδι. Η αντίδραση τότε του πρώην ποδοσφαιριστή είχε γίνει viral.