Σπάει τη σιωπή της η Paris Jackson μετά την κυκλοφορία του «Leaving Neverland»

paris-Jackson Jordan Strauss
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 08 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Η κόρη του «Βασιλιά της Pop» απέφυγε να σχολιάσει το ντοκιμαντέρ και συνέστησε ψυχραιμία (και λίγη μαριχουάνα) στους θαυμαστές της.

Το ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland» του HBO για τις καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης που αντιμετώπισε ο Michael Jackson όσο ζούσε, έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από την οικογένεια και θαυμαστές του «Βασιλιά της Pop». Αδέλφια και ανιψιός του Jackson είχαν επικρίνει το ντοκιμαντέρ σε πρόσφατη τηλεοπτική εμφάνισή τους, όμως η κόρη του έχει παραμείνει σιωπηλή για το θέμα, μέχρι τώρα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Gay Star News», η Paris Jackson ανησυχούσε για το εάν και κατά πόσο το ντοκιμαντέρ θα επηρεάσει τη ζωή αλλά και τις επαγγελματικές βλέψεις της. «Δεν έχω κάνει καμία δήλωση ακόμα, ειδικά αναφορικά με το πώς επηρεάζει την επαγγελματική ζωή μου. Υπερβάλετε λίγο. Τουλάχιστον δεν ήταν ένα αισχρό και επιθετικό άρθρο» έγραψε η 20χρονη Jackson μέσω του Twitter.

«Παίρνετε τη ζωή μου πιο σοβαρά από μένα» τόνισε στη συνέχεια η Paris, ενώ παράλληλα συνέστησε στους followers της να «χαλαρώσουν», να καπνίσουν λίγη μαριχουάνα και να σκεφτούν τη «μεγαλύτερη εικόνα». «Ξέρω πως οι αδικίες μπορεί να είναι εξοργιστικές και είναι εύκολο να χάσεις την ψυχραιμία σου, αλλά το να αντιδράς με ένα ήρεμο μυαλό είναι πιο λογικό από το να ξεσπάς με οργή και επίσης είναι καλύτερο να χαλαρώνεις» ξεκαθάρισε η κόρη του Michael Jackson.

Όταν μια θαυμάστριά της σχολίασε πως ο Τύπος δημοσιεύει «ψέματα και σκουπίδια» για να προκαλέσει την αντίδρασή της, η Jackson απάντησε πως «εάν όλοι αντιδρούσαν κατά αυτό τον τρόπο στα άρθρα, τότε θα σταματούσαν να κατασκευάζουν ψέματα και θα άρχιζαν να γράφουν πραγματικές ειδήσεις».

Παρά τις προσπάθειες της οικογένειας Jackson να εμποδίσουν την κυκλοφορία του «Leaving Neverland», ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ, Dan Reed, πρόσφατα αποκάλυψε στην Daily Mirror πως ενδιαφέρεται να γυρίσει ένα σίκουελ με περισσότερα φερόμενα θύματα του Michael Jackson.

Πιο συγκεκριμένα, ο Reed αναφέρθηκε στις περιπτώσεις των Jordan Chandler και Gavin Arvizo – ο μεν πρώτος απέσπασε μια αποζημίωση 23 εκατομμυρίων δολαρίων από τον Jackson το 1994, ενώ οι ισχυρισμοί του δεύτερου είχαν ως αποτέλεσμα ο Jackson να παραπεμφθεί στο δικαστήριο το 2005, όπου βρέθηκε αθώος για τις κατηγορίες αποπλάνησης ανηλίκου.