Παντρεύτηκε ο Chance the Rapper

chance-the-rapper-kirsten-corley-gamos
ΤΡΙΤΗ, 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Οι Kanye West, Kim Kardashian και Dave Chappelle ήταν ανάμεσα στους προσκεκλημένους της γαμήλιας τελετής.

Ο Chance the Rapper παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, την Kirsten Corley, το περασμένο Σάββατο. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στο Νιούπορτ της Καλιφόρνια και ανάμεσα στου προσκεκλημένους ήταν ο Kanye West με την σύζυγο του Kim Kardashian και ο κωμικός Dave Chappelle.

Η σχέση των νεόνυμφων ξεκίνησε το 2013 και μαζί έχουν ήδη αποκτήσει μια κόρη, την Kensli τον Ιούλιο του 2015. Περίπου ένα χρόνο αργότερα όμως ο Chance και η Corley χώρισαν προσωρινά, όμως τα ξαναβρήκαν και τον περασμένο Ιούλιο αρραβωνιάστηκαν.

Σύμφωνα με άρθρο του Hollywood Reporter o Chance έκανε πρόταση γάμου στην Corley σε ένα μπάρμπεκιου για την Ημέρα Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ το περασμένο καλοκαίρι.

Σε μια πρόσφατη ανάρτηση του στο Twitter ο Αμερικάνος ράπερ αποκάλυψε πως γνώρισε την Corley όταν ήταν εννέα χρονών, σε ένα πάρτι στο γραφείο της μητέρας του. Εκεί η Corley ερμήνευσε ένα χορευτικό των Destiny’s Child. Παρά τον κεραυνοβόλο έρωτα, ο Chance σχολίασε πως ήταν «πολύ αγχωμένος» για να συστηθεί τότε. «Ήξερα πως θα παντρευτώ εκείνο το κορίτσι» έγραψε ο ράπερ, εξηγώντας πως τελικά τα κατάφερε 16 χρόνια αργότερα.