O Justin Bieber για τα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει

Justin-bieber Jordan Strauss
ΤΡΙΤΗ, 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Μέσω νέας ανάρτησης στο Instagram ο Καναδός pop star ζήτησε από τους θαυμαστές του να προσευχηθούν γι’ αυτόν.

Ο Justin Bieber μίλησε στους θαυμαστές του για τα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram. Ο Καναδός μουσικός ανέβασε μια παλιά φωτογραφία του με τον Kanye West και τον μάνατζερ Scooter Braun, ενώ ζήτησε από τους θαυμαστές του να προσευχηθούν γι’ αυτόν.

«Απλά ήθελα να σας  κρατήσω λίγο ενήμερους, ελπίζω ότι αυτά που περνάω θα βρουν ανταπόκριση σε σας. Δυσκολεύομαι αρκετά. Απλά νιώθω εξαιρετικά αποκομμένος και περίεργα. Πάντα επανέρχομαι, οπότε δεν ανησυχώ, απλά ήθελα να σας προσεγγίσω και να σας ζητήσω να προσευχηθείτε για μένα. Ο Θεός έχει πίστη και οι προσευχές πραγματικά δουλεύουν, ευχαριστώ» έγραψε χαρακτηριστικά ο Bieber.

Τον περασμένο μήνα ο Bieber έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό Vogue, όπου αναφέρθηκε στα προβλήματα εθισμού σε ναρκωτικές ουσίες και την κατάθλιψη που έχει αντιμετωπίσει. «Ήμουν πραγματικός στην αρχή, μετά ήμουν κατασκευασμένος, καθώς σιγά σιγά αυτά τα συναισθήματα αποκτούσαν όλο και περισσότερο έλεγχο. Άρχισα πραγματικά να λατρεύω τον εαυτό μου τόσο πολύ. Ο κόσμος με αγαπά, είμαι στην κορυφή – αυτό πίστευα. Έγινα πολύ αλαζονικός και αναιδής, φορούσα γυαλιά μέσα στο σπίτι» δήλωσε με ειλικρίνεια ο μουσικός.

Τελευταία κυκλοφορία του Bieber ήταν το «Purpose» το 2015, ενώ ακολούθησε μια περιοδεία 150 συναυλιών σε 40 χώρες μέσα σε 15 εβδομάδες. Ο Bieber αναγκάστηκε να ακυρώσει τις τελευταίες 14 συναυλίες λόγω κόπωσης και έκτοτε έχει αποστασιοποιηθεί από τη μουσική. Παρά τις δηλώσεις του ότι δεν βιάζεται να ηχογραφήσει ένα νέο άλμπουμ, ο μάνατζέρ του άφησε να εννοηθεί πως το πέμπτο άλμπουμ του Bieber ενδέχεται να κυκλοφορήσει σχετικά σύντομα.