Roy Orbison και Buddy Holly «επιστρέφουν» μαζί στη σκηνή τον Οκτώβριο

roy-orbison-buddy-holly
ΤΕΤΑΡΤΗ, 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Τα ολογράμματα των δύο εμβληματικών μουσικών θα συνοδεύονται από back-up τραγουδιστές και ζωντανή μπάντα.

Ο Roy Orbison και ο Buddy Holly θα πραγματοποιήσουν μια κοινή περιοδεία τον Οκτώβριο, παρά το γεγονός ότι ο πρώτος πέθανε το 1988 και ο δεύτερος το 1959. Όπως στην περίπτωση άλλων αστέρων της μουσικής που έχουν φύγει, η είδηση αφορά μια περιοδεία ολογραμματών.

Σύμφωνα με άρθρο του Rolling Stone, η «Rock ‘N’ Roll Dream Tour» με τους ψηφιακούς Orbison και Holly θα γίνει ταυτόχρονα σε ΗΠΑ και Ευρώπη. Οι παραστάσεις θα περιλαμβάνουν ζωντανή μουσική και back-up τραγουδιστές, ενώ τα φωνητικά των δύο τραγουδιστών αποτελούνται από remastered εκτελέσεις.

«Η μουσική του πατέρα μου σημαίνει τόσο πολλά όχι μόνο για την οικογένεια Orbison, αλλά και για εκατομμύρια θαυμαστές παγκοσμίως. Το να μπορούμε να ξανανοίξουμε το θρυλικό βιβλίο με τα τραγούδια του και να ακούσουμε τη φωνή του να αντηχεί σε μεγάλους συναυλιακούς χώρους είναι υπερβατική και καθαρτική εμπειρία» σχολίασε ο Roy Orbison Jr..

H σύζυγος του Buddy, Maria Elena Holly, σχολίασε πως οι δύο μουσικοί ήταν «Τεξανοί που μοιράστηκαν αμοιβαίο σεβασμό και θαυμασμό για τη δημιουργική μουσική μεγαλοφυία και τις λαμπρές ικανότητες τραγουδοποιίας του καθενός».