Ο Mick Jagger θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην καρδιά

mick-Jagger-rolling-stones Hayoung Jeon
ΤΕΤΑΡΤΗ, 03 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Οι γερόλυκοι της rock αναγκάστηκαν να αναβάλουν μια περιοδεία τον Απρίλιο λόγω των προβλήματων υγείας του τραγουδιστή τους.

Οι Rolling Stones πρόσφατα ανακοίνωσαν την αναβολή μιας σειράς συναυλιών λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει ο Mick Jagger. Σύμφωνα με άρθρο του Page Six, ο Βρετανός μουσικός πρόκειται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αντικατάσταση βαλβίδας στην καρδιά.

Το άρθρο αναφέρει μάλιστα πως θα τοποθετηθεί ένα στεντ στον Jagger. Η ανάρρωση για την συγκεκριμένη επέμβαση είναι γρήγορη και στις περισσότερες περιπτώσεις ασθενείς με στεντ παίρνουν εξιτήριο μια μέρα μετά το χειρουργείο.

EFE/REX/Shutterstock

«Λυπάμαι τόσο πολύ για όλους τους οπαδούς μας σε Αμερική και Καναδά με εισιτήρια. Πραγματικά το μισώ που σας απογοητεύω έτσι. Θλίβομαι που πρέπει να αναβάλω αυτή την περιοδεία, αλλά θα δουλέψω πολύ σκληρά για να επιστρέψω στην σκηνή το συντομότερο δυνατόν» είχε σχολιάσει ο Jagger μέσω Twitter για την απόφαση των Rolling Stones.

Η περιοδεία των Rolling Stones ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 20 Απριλίου και να ολοκληρωθεί στις 29 Ιουνίου. Μετά τις σχετικές δηλώσεις, ο Jagger θεάθηκε σε παραλία του Μαϊάμι, διαψεύδοντας έτσι τις φήμες πως η υγεία βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

AP/REX/Shutterstock

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που οι Rolling Stones αναγκάζονται να αναβάλουν συναυλίες λόγω προβλημάτων υγείας του frontman τους – το 2016 οι γερόλυκοι της rock ανέβαλαν μια προγραμματισμένη συναυλία στο Λας Βέγκας όταν ο Jagger έπασχε ο λαρυγγίτιδα.