Τι βασανίζει τον Sean Lennon και την Frances Bean Cobain;

sean-ono-lennon-frances-bean-cobain
ΠΕΜΠΤΗ, 04 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Οι δύο μουσικοί σχολίασαν τις αναπόφευκτες συγκρίσεις με τις στιλιστικές επιλογές των γονιών τους.

Τα παιδιά μεγάλων αστέρων της μουσικής και του κινηματογράφου συχνά έχουν να διαχειριστούν συγκρίσεις με τους γονείς τους – ειδικά εάν αποφασίσουν να ακολουθήσουν μια αντίστοιχη επαγγελματική πορεία. Η Frances Bean Cobain και ο Sean Lennon πρόσφατα σχολίασαν το γεγονός ότι συχνά οι στιλιστικές επιλογές τους συγκρίνονται με αυτές των γονέων τους.

Το περασμένο Σάββατο ο Lennon έγραψε στο Instagram πως συχνά τον κατηγορούν ότι «προσπαθεί» να αντιγράψει τους γονείς του, Yoko Ono και John Lennon. «Είμαι στην εκπομπή του Jimmy Fallon φορώντας Kyosuke Kunimoto. Όλη μου τη ζωή αντιμετωπίζω ανθρώπους που μου λένε ότι “προσπαθώ” να μοιάζω με τον πατέρα ή την μητέρα. Γι’ αυτό σπάνια φοράω αυτού του είδους τα γυαλιά, αλλά στην πραγματικότητα δείχνουν καλύτερα στο πρόσωπο μου» έγραψε ο Lennon.

«Είναι αστείο, αλλά υπόσχομαι πως δεν “προσπαθώ” να μοιάζω με τους γονείς μου, απλά συμβαίνει. Ειδικά όταν ντύνομαι cool, γιατί είχαν ένα επικό στυλ, οπότε είναι συχνά υποβλητικό χωρίς πρόθεση» συμπλήρωσε ο Lennon, για να ρωτήσει μετά τους followers του ποια γυαλιά προτιμούν να φορά.

Ανάμεσα στους πολλούς που έσπευσαν να σχολιάσουν την ανάρτηση του Lennon ήταν η κόρη των Kurt Cobain και Courtney Love, η Frances Bean, η οποία αποκάλυψε πως και η ίδια αντιμετωπίζει αντίστοιχα προβλήματα.

«Είσαι υπέροχος! Κάνω το ίδιο πράγμα σε σχέση με τα γυαλιά ηλίου, προσπαθώ να μην φοράω εκείνους τους καταραμένους οβάλ σκελετούς συχνά, αλλά όταν το κάνω, ξέρω πως φαίνονται ωραία στο πρόσωπο μου, οπότε, τι να κάνουμε. Υποθέτω να αποδεχτούμε τις ομοιότητες και να τιμήσουμε τις διαφορές» έγραψε στο σχόλιό της η Cobain.