Η Frances Bean μοιράστηκε ανέκδοτη φωτογραφία του χαμογελαστού πατέρα της Kurt Cobain

frances-bean-cobain-kurt-cobain Clodagh Kilcoyne
ΔΕΥΤΕΡΑ, 08 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Προέτρεψε τους followers της να αναζητήσουν βοήθεια και να ανοιχτούν εάν αντιμετωπίζουν προβλήματα ψυχικής υγείας.

Την περασμένη Παρασκευή συμπληρώθηκαν 25 χρόνια από τον τραγικό θάνατο του Kurt Cobain, ενός εκ των σπουδαιότερων μουσικών της γενιά του. Ανήμερα αυτής της επετείου, η κόρη του frontman των Nirvana μοιράστηκε μια ανέκδοτη φωτογραφία του, αλλά και ένα μήνυμα συμπαράστασης σε όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα ψυχικής υγείας.

«Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα ψυχικής υγείας και χρειάζεστε να μιλήσετε σε κάποιον, σας παρακαλώ μην φοβηθείτε να ανοιχτείτε στους φίλους, γείτονες, γονείς, θεραπευτές, δασκάλους ή ακόμα και αγνώστους στο διαδίκτυο. Το να χρειάζεται κανείς βοήθεια δεν είναι αδυναμία» έγραψε στο μήνυμα της μέσω Instagram Story η Cobain.

Instagram / Frances Bean Cobain

«Ας βάλουμε τέλος στον στιγματισμό και την ντροπή που συσχετίζεται με την αντιμετώπιση προβλημάτων ψυχικής υγείας» έγραψε η Frances Bean Cobain, ενώ συμπεριέλαβε το τηλέφωνο ψυχολογικής υποστήριξης για την αποτροπή αυτοκτονιών.

Εκτός όμως από το μήνυμα της, η Cobain μοιράστηκε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του πατέρα της παιδική ηλικία, όπου ο χαμογελαστός Kurt Cobain φορά ένα μπλέιζερ με κουμπιά, γραβάτα και ένα καπέλο. Η Frances Bean δεν συμπεριέλαβε πληροφορίες για το πότε πάρθηκε η φωτογραφία.