Billie Eilish: «Σταματήστε να με συγκρίνετε με την Lana Del Rey, μην την προσβάλετε έτσι»

billie-eilish-lana-del-rey
ΠΕΜΠΤΗ, 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Η Αμερικανίδα pop star τόνισε πως αδιαφορεί για τα ρεκόρ και τις συγκρίσεις με άλλες νεαρές τραγουδίστριες.

Στα 17 της η Billie Eilish έχει ήδη σπάσει πολλά ρεκόρ και θεωρείται ως ένα από τα επόμενα μεγάλα ονόματα της μουσικής. Έχοντας κυκλοφορήσει μόλις ένα EP και μια σειρά singles, το ντεμπούτο της με τίτλο «When We All Fall Asleep, Where Do We Go?» ξεπέρασε κάθε προσδοκία και βρέθηκε στην κορυφή των charts σε ΗΠΑ και Ευρώπη.

Αναπόφευκτα λοιπόν δεν έχουν λείψει οι συγκρίσεις με άλλες τραγουδίστριες, από την Lana Del Rey, μέχρι την Avril Lavigne και την Lorde. Όπως φαίνεται από νέες δηλώσεις της Αμερικανίδας pop star, δεν της αρέσουν οι συγκρίσεις καθώς προωθούν έναν ανούσιο ανταγωνισμό μεταξύ καλλιτεχνών.

Variety/REX/Shutterstock / Chelsea Lauren

«Όλοι προσπαθούν συνέχεια να κάνουν τους πάντες να ανταγωνίζονται. Λένε πως το άλμπουμ μου μπορεί να ξεπεράσει της Ariana. Απλά σταματήστε. Δεν με ενδιαφέρει. Δεν θέλω να ακούσω πως η Billie Eilish είναι η νέα Lana Del Rey. Μην προσβάλετε την Lana έτσι» δήλωσε η Eilish στους Los Angeles Times.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια η Eilish, η Del Rey έχει εργαστεί σκληρά για να δημιουργήσει την ταυτότητ;a της «και δεν χρειάζεται να ακούει» αυτού του είδους τις συγκρίσεις. Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια παραδέχτηκε πως ο κύκλος των συγκρίσεων θα συνεχιστεί όταν εμφανιστεί στο μέλλον μια νέα τραγουδίστρια. «Δεν θέλω να ακούσω πως κάποιος είναι η νέα Billie Eilish σε λίγα χρόνια» σχολίασε η Eilish.