Η Madonna μας συστήνει την «Madame X» στο νέο της άλμπουμ

madonna-madame-x
ΔΕΥΤΕΡΑ, 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Το 14ο άλμπουμ της «Βασίλισσας της Pop» έχει έντονο άρωμα κατασκοπίας και θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2019.

Μετά από πολλές εβδομάδες αινιγματικών αναρτήσεων, η Madonna αποκάλυψε πως το 14ο άλμπουμ της τιτλοφορείται «Madame X» και έδωσε στη δημοσιότητα μια πρώτη γεύση των νέων τραγουδιών της.

Σε μια νέα ανάρτηση της στο Twitter, η Madonna μάς καλωσορίζει στον «κόσμο της Madame X», όπου υποδύεται μια κατάσκοπο. Στο βίντεο η «Βασίλισσα της Pop» φορά μια σειρά διαφορετικών μεταμφιέσεων και στο τέλος ενημερώνει μια ομάδα ανθρώπων σε ένα τραπέζι πως αποφάσισε να ονομάσει τον καινούριο δίσκο της «Madame X».

Σε προηγούμενη ανάρτησή της η Madonna εξηγεί πως η Madame X είναι «κρυφός πράκτορας, ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, αλλάζει ταυτότητες, πολεμά για την ελευθερία. Φέρνει το φως στο σκοτάδι. Είναι δασκάλα χορού τσα τσα. Είναι καθηγήτρια. Είναι αρχηγός κράτους. Είναι νοικοκυρά. Είναι ιππέας. Είναι φυλακισμένη. Είναι φοιτήτρια. Είναι δασκάλα. Είναι μοναχή. Είναι τραγουδίστρια καμπαρέ. Είναι άγιος. Είναι πόρνη».

Δεν έχει γίνει γνωστό πότε ακριβώς μέσα στο 2019 θα κυκλοφορήσει το «Madame X». Τελευταία κυκλοφορία της ήταν το «Rebel Heart» το 2015. Σε πρόσφατες συνεντεύξεις της, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια είχε σχολιάσει πως επηρεάστηκε από την παραδοσιακή μουσική της Πορτογαλίας, όπου ζει από το 2017.