Εκπληκτική η ομοιότητα της Anaïs Gallagher με τον πατέρα της

anais-gallagher Francesca Allen
ΔΕΥΤΕΡΑ, 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Η κόρη του πρώην κιθαρίστα των Oasis εντυπωσίασε τους followers της στο Instagram με την εκπληκτική μεταμόρφωση της.

Η Anaïs Gallagher, μεγαλύτερη κόρη του πρώην κιθαρίστα των Oasis, Noel Gallagher, ανέβασε πρόσφατα μια φωτογραφία της ντυμένη σαν τον πατέρα της, με την ομοιότητα των δύο να είναι εκπληκτική.

«Είπε κανείς Brit Pop» ρωτά η Gallagher στην ανάρτηση της στο Instagram, ποζάροντας δίπλα στον John Drewhurst των Blossoms, ο οποίος είχε ντυθεί Geri Halliwell των Spice Girls. Το look της Gallagher φαίνεται πως ήταν εμπνευσμένο από την κλασική εμφάνιση του πατέρα της με τους Oasis στο Maine Road το 1996.

Η Gallagher πάντως αναγνώρισε πως ο πατέρας της φορούσε μαύρα αθλητικά παπούτσια (σε αντίθεση με τα λευκά που φόρεσε για την φωτογραφία), ενώ αντί για κιθάρα με την σημαία της Μεγάλης Βρετανίας, η Anaïs επέλεξε ένα (πιο ελαφρύ) ουκουλέλε. Οι Blossoms ανέβασαν με την σειρά τους μια φωτογραφία τους όπου όλοι ντυμένοι ως μέλη του εμβληματικού Girl Power συγκροτήματος των 1990s.

Ο Noel Gallagher και η Meg Matthews απέκτησαν την Anais το 2000, η οποία εργάζεται ως μοντέλο και πρόσφατα άρχισε να συνεργάζεται με το περιοδικό Tatler ως συντάκτρια μόδας. Οι indie pop ροκάδες Blossoms κυκλοφόρησαν τον δεύτερο δίσκο τους με τίτλο «Cool Like You» τον Απρίλιο του 2018 και ετοιμάζονται για μια νέα κυκλοφορία αργότερα μέσα στην χρονιά.