Χωρίζει η Adele από τον Simon Konecki

adele Jim Smeal
ΔΕΥΤΕΡΑ, 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Η πολυβραβευμένη τραγουδίστρια ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα στη ζωή της και ένα νέο άλμπουμ μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Μετά από τρία χρόνια γάμου και περίπου οχτώ χρόνια σχέσης, η Adele ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον Simon Konecki. Εκπρόσωποι της Adele δήλωσαν πως παρά τον χωρισμό, το ζευγάρι παραμένει προσηλωμένο στην ανατροφή του γιου τους, Angelo και ζήτησαν από τον κόσμο να σεβαστεί την ιδιωτική ζωή τους.

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια γνώρισε τον Konecki – πρώην χρηματιστής ο οποίος ίδρυσε την φιλανθρωπική οργάνωση Drop4Drop – το 2011 και την επόμενη χρονιά απέκτησαν μαζί έναν γιο, τον Angelo. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στα κρυφά το 2016 και ο γάμος του έγινε γνωστός στην τελετή απονομής των βραβείων Grammy το 2017, όταν η Adele ευχαρίστησε τον «σύζυγο» της, αλλά και σε συναυλία στο Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας.

REX/Shutterstock / Richard Young

Adele και Simon Konecki έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο, τον Angelo.

Παρά τον γάμο όμως, τα τελευταία χρόνια είχαν κυκλοφορήσει πολλές φήμες για δυσκολίες στην σχέση τους. Το 2014 πολλά δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο Konecki είχε φύγει από το σπίτι τους στο Λονδίνο για να μετακομίσει μόνος του στο Μπράιτον. Η Adele τότε είχε διαψεύσει τις φήμες μέσω Twitter, τονίζοντας πως είναι «ακόμα μαζί» και συνέστησε στους θαυμαστές της να μην πιστεύουν όσα διαβάζουν. Τελευταία φορά που Adele και Konecki εμφανίστηκαν μαζί δημόσια ήταν σε συναυλία του Elton John στο Λος Άντζελες τον περασμένο Ιανουάριο.

REX/Shutterstock / Richard Isaac

Το τέταρτο άλμπουμ της Adele αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2019.

Σχετικά με το μέλλον της 30χρονης τραγουδίστριας, άρθρο της Sun αποκαλύπτει πως είναι έτοιμη να αναζητήσει ένα νέο ταίρι, ενώ η Mirror ισχυρίζεται πως η Adele σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ένα άλμπουμ χωρισμού μέχρι το τέλος της χρονιάς. «Έχουν ήδη γίνει συναντήσεις με την δισκογραφική της, την Sony, στο Λονδίνο, για την πρόοδο της. Παραγωγοί από το Λονδίνο την έχουν προσεγγίσει για να συνεργαστούν μαζί της, ελπίζουν το άλμπουμ να βγει μέχρι τα Χριστούγεννα» δήλωσε πηγή στην βρετανική εφημερίδα.