Ένα τριήμερο γεμάτο...tattoo. Αντέχετε;

ena-triimero-gematotattoo-antexete

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 10 ΜΑΙΟΥ 2013

Έχοντας αισίως ξεπεράσει τους 25.000 επισκέπτες στην περυσινή διοργάνωση, η τέχνη του τατουάζ...αναδύεται για μία ακόμη φορά μέσα από το 7o Διεθνές Συνέδριο Δερματοστιξίας, που ξεκινά την Παρασκευή 10 Μαΐου στο γήπεδο του Tae Kwon Do.

Ασπρόμαυρο ή πολύχρωμο, λογότυπο από μια αγαπημένη μπάντα ή ένα σχέδιο που δηλώνει ποιος πραγματικά είναι ο κάτοχός του, το tattoo είναι αναμφίβολα μία από τις πιο όμορφες και αξιοθαύμαστες τέχνες, παρά το γεγονός, ότι έχει ακόμα δρόμο μέχρι να κερδίσει και τους πιο δύσπιστους.

Όσοι είστε λάτρεις της συγκεκριμένης τέχνης, δεν έχετε παρά να σπεύσετε στο γήπεδο του Tae Kwon Do, όπου για τρεις ολόκληρες ημέρες, θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύστε τους ειδικούς να δημιουργούν, στο πλαίσιο του 7oυ Διεθνούς Συνεδρίου Δερματοστιξίας.

Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά η Red & White Productions πιστή στο ραντεβού της με τους λάτρεις του tattoo και στα πρότυπα των μεγαλυτέρων tattoo conventions της Ευρώπης διοργανώνει 7th Athens Tattoo Convention, στην Αθήνα στις 10,11 & 12 Μαΐου 2013.

Μετά την αθρόα περσινή προσέλευση όπου περισσότεροι από 25.000 επισκέπτες βρέθηκαν στους χώρους του και φέτος το Festival θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο, που ικανοποίησε με τη λειτουργικότητά του όλους τους παρευρισκόμενους, σε μια κυριολεκτικά γιορτή για τους λάτρεις της δερματοστιξίας.

Κορυφαίοι Έλληνες αλλά και ξένοι καλλιτέχνες απ’ όλο τον κόσμο έρχονται να παρουσιάσουν τη δική τους οπτική πάνω στην πανάρχαια αυτή τέχνη επιδεικνύοντας τα σχέδιά τους, να ενημερώσουν τους επισκέπτες για ό,τι έχει να κάνει με ζητήματα tattoo όπως τεχνοτροπίες, χρωματισμοί, απαραίτητοι κανόνες υγιεινής κ.α. Επίσης, θα υπάρχουν περίπτερα με tattoo supplies, είδη ρουχισμού και accessories, gadgets, αερογραφίες, μόνιμο μακιγιάζ κ.α.

Το πρόγραμμα του festival θα είναι κάτι παραπάνω από χορταστικό. Σε ολόκληρη τη διάρκεια του θα πραγματοποιούνται δρώμενα όπως Art Fusion, όπου 5 καλλιτέχνες ζωγραφίζουν σε 5 καμβάδες και κάθε 3 λεπτά αλλάζουν θέση και συνεχίζουν, αλλάζοντας το σχέδιο του προηγούμενου καλλιτέχνη βάζοντας τη δική τους φαντασία…

Body Painting Show, εκθέσεις σχεδίων με επιδείξεις και βράβευση των καλύτερων σχεδίων από αυτά, διαγωνισμοί καλύτερου tattoo ανά κατηγορία όπως Best Color Tattoo Contest, Best Black & Grey Tattoo Contest, Best Tattoo of the Show, Graffiti Show, Bike & Skate show, Bondage Show, Acrobatics, Capoeira Show κ.α. Και όλα αυτά υπό τους ήχους μουσικής live και dj sets. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη σελίδα στο facebook https://www.facebook.com/pages/ATHENS-INTERNATIONAL-TATTOO-CONVENTION/203669929653513?ref=ts&fref=ts . Eσείς απλά…feel the art on your body.

Πληροφορίες: 10, 11 & 12 Μαΐου 2013, γήπεδο Tae Kwon Do, Ολυμπιακός Πόλος Φαλήρου, μέρες & ώρες λειτουργίας: 10/5 Παρασκευή 14:00-24:00, 11/5 Σάββατο 12:00-24:00 και 12/5 Κυριακή 12:00-24:00, τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ 1 μέρα, 20 ευρώ για 3 μέρες.