Britney Spears: «Χρειάζομαι λίγο χρόνο να αναρρώσω, θα επιστρέψω πολύ σύντομα»

britney-spears Chris Pizzello
ΠΕΜΠΤΗ, 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια διέκοψε το residency στο Λας Βέγκας και έκανε οικειοθελώς εισαγωγή σε ψυχιατρική κλινική στις αρχές Απριλίου.

Τον περασμένο Ιανουάριο η Britney Spears ανακοίνωσε πως θα έκανε ένα διάλειμμα από τη μουσική και λίγους μήνες αργότερα, στις αρχές Απριλίου, έκανε εισαγωγή σε ψυχιατρική κλινική. Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Spears φέρεται να έκανε την εισαγωγή καθώς κλονίστηκε από τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο πατέρας της.

Σε ένα βίντεο που μοιράστηκε μέσω Instagram, η Spears μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για τις τελευταίες εξελίξεις στην ζωή της. «Όλα είναι καλά. Η οικογένεια μου έχει αντιμετωπίσει πολύ στρες και άγχος τελευταία, οπότε χρειάστηκα λίγο χρόνο για να αναρρώσω. Αλλά μην ανησυχείτε, θα επιστρέψω πολύ σύντομα» αναφέρει η Spears.

Invision/AP/REX/Shutterstock / John Salangsang

Η Britney Spears ανακοίνωσε την διακοπή του residency της στο Λας Βέγκας στις αρχές Ιανουαρίου, για να επικεντρωθεί στην οικογένεια της.

Στην συνοδευτική λεζάντα η 37χρονη pop star αναφέρθηκε σε «φήμες και απειλές κατά της οικογένειας και ομάδας» της σε σχέση με ορισμένα ψεύτικα email που φέρεται να έστειλε ο πρώην μάνατζερ της Sam Lufti. Τις τελευταίες μέρες έχει ξεκινήσει η διαδικτυακή καμπάνια #FreeBritney, σύμφωνα με την οποία η Spears κρατείται παρά την θέληση της.

«Μην πιστεύετε όλα όσα διαβάζετε και ακούτε. Αυτά τα ψεύτικα email παντού δημιουργήθηκαν από τον Sam Lufti πριν από χρόνια, δεν τα έγραψα εγώ. Προσποιούταν πως ήταν εγώ και επικοινωνούσε με την ομάδα μου με μια ψεύτικη διεύθυνση email. Η περίπτωση μου είναι μοναδική, αλλά υπόσχομαι πως κάνω ό,τι είναι καλύτερο αυτή τη στιγμή» δήλωσε η Spears.