Adele: «Θα βγάλω έναν drum 'n' bass δίσκο για να σας τη σπάσω»

adele Guy Levy
ΤΡΙΤΗ, 07 ΜΑΙΟΥ 2019

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια πρόσφατα ανακοίνωσε τον χωρισμό της και έκανε έναν απολογισμό της χρονιάς που πέρασε.

Η Adele πρόσφατα γιόρτασε τα 31α γενέθλιά της και σε μια ανάρτηση στο Instagram έκανε έναν απολογισμό της περασμένης χρονιάς, ενώ παράλληλα άφησε να εννοηθεί πως σύντομα θα κυκλοφορήσει έναν νέο δίσκο - όχι όμως αυτό που ενδεχομένως θα περίμεναν οι θαυμαστές της.

Στο μήνυμά της η Βρετανίδα τραγουδίστρια εξήγησε πως η περασμένη χρονιά είχε μεγάλες δυσκολίες, αλλά κατάφερε να τις ξεπεράσει και συνεχίζει απτόητη. «Ανεξάρτητα του πόσο βρισκόμαστε εδώ, η ζωή συνεχίζεται και κάποιες στιγμές είναι πολύπλοκη. Έχω αλλάξει ριζικά τα τελευταία δύο χρόνια, ακόμα αλλάζω και είναι ΟΚ. Τα 31 θα είναι μια μεγάλη χρονιά και θα την περάσω με τον εαυτό μου. Για πρώτη φορά εδώ και μια δεκαετία είμαι έτοιμη να νιώσω τον κόσμο γύρω μου και να κοιτάξω ψηλά» έγραψε η Adele.

Οι «δυσκολίες» στις οποίες αναφέρθηκε η Adele λογικά συσχετίζονται με τον χωρισμό της από τον Simon Konecki. Τον περασμένο μήνα, εκπρόσωποι των δύο ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους μετά από τρία χρόνια γάμου, τονίζοντας παράλληλα πως σκοπεύουν να μεγαλώσουν μαζί και με αγάπη τον γιο τους, Angelo, τον οποίο απέκτησαν το 2012.

«Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας, είμαστε απλά άνθρωποι, πηγαίνετε αργά, βάλτε κάτω το τηλέφωνο και γελάστε δυνατά σε κάθε ευκαιρία» γράφει η Adele στην ανάρτηση, καταλήγοντας πως το επόμενο άλμπουμ της με τίτλο «30» θα είναι «ένας drum ‘n’ bass δίσκος για να σας τη σπάσω».