Η Diana Ross καταγγέλλει ασφάλεια αεροδρομίου για ανάρμοστη συμπεριφορά απέναντι της

diana-ross Chelsea Lauren
ΤΡΙΤΗ, 07 ΜΑΙΟΥ 2019

«Νιώθω παραβιασμένη – ακόμα νιώθω τα χέρια της ανάμεσα στα πόδια μου» δήλωσε η 75χρονη τραγουδίστρια μέσω Twitter.

Η Diana Ross πρόσφατα βρέθηκε στη Νέα Ορλεάνη για να τραγουδήσει στο Jazz and Heritage Festival το Σαββατοκύριακο. Μετά την μεγαλειώδη εμφάνισή της, η 75χρονη τραγουδίστρια είχε προγραμματίσει να ταξιδέψει αεροπορικώς στον επόμενο προορισμό της. Η Ross πέρασε από σωματικό έλεγχο στο αεροδρόμιο και κατήγγειλε τους υπάλληλους ασφαλείας για ανάρμοστη συμπεριφορά απέναντι της μέσω μιας ανάρτησης στο Twitter.

«Από τη μία μου συμπεριφέρονται βασιλικά στη Νέα Ορλεάνη και στο αεροδρόμιο μου συμπεριφέρθηκαν σκατά. Δεν ήταν το τι έγινε, αλλά το πώς και νιώθω παραβιασμένη – ακόμα νιώθω τα χέρια της ανάμεσα στα πόδια μου, μπροστά και πίσω (λέγοντάς μου πως ήταν η δουλειά της) αναφέρει η Ross, συμπληρώνοντας πως παρά τον αισιόδοξο χαρακτήρα της, έχει «ανάμεικτα συναισθήματα» για την εμπειρία.

Εκπρόσωπος της ασφάλειας αεροδρομίων δήλωσε στο Associated Press πως έχει διαταχθεί έρευνα για το συμβάν και σχολίασε πως εκ πρώτης όψεως οι υπάλληλοι ακολούθησαν τα σχετικά πρωτόκολλα. Λίγες ώρες αργότερα η Ross δήλωσε ότι «νιώθει καλύτερα», ενώ η ανάρτησή της συνοδευόταν από ένα βίντεο όπου τραγουδά μπροστά σε ένα μεγάλο πλήθος.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ross καταγγέλλει την συμπεριφορά υπαλλήλων της ασφάλειας αεροδρομίων. Το 1999 η τραγουδίστρια είχε συλληφθεί καθώς φέρεται να επιτέθηκε σε υπάλληλο ασφάλειας η οποία επιχείρησε να της κάνει σωματικό έλεγχο.