Madonna: «Δεν έχω λογική όχλου, όλοι είναι αθώοι μέχρι να αποδειχτούν ένοχοι»

madonna-michael-Jackson
ΤΕΤΑΡΤΗ, 08 ΜΑΙΟΥ 2019

Η «Βασίλισσα της Pop» αναφέρθηκε στο πολυσυζητημένο ντοκιμαντέρ για τον Michael Jackson.

Το ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland» του Dan Reed έχει επαναφέρει στη δημοσιότητα τις κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων που είχε αντιμετωπίσει ο Michael Jackson όσο ζούσε, και για πρώτη φορά η κληρονομιά του καλλιτέχνη ανοιχτά τίθεται πλέον υπό αμφισβήτηση.

HBO

Το «Leaving Neverland» του Dan Reed επικεντρώνεται στους James Safechuck και Wade Robson, οι οποίοι ισχυρίζονται πως έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τον Michael Jackson.

Πολλοί ραδιοφωνικοί σταθμοί έχουν σταματήσει να παίζουν τη μουσική του, ενώ πρώην συνεργάτες – από τους παραγωγούς των «Simpsons» μέχρι τη Louis Vuitton – έχουν εκφράσει τον προβληματισμό για τις συνεργασίες τους. Παρά τις εξελίξεις, πολλοί οπαδοί και φίλοι του «Βασιλιά της Pop» έχουν εκφράσει τη στήριξή τους στην οικογένεια του Michael Jackson, η οποία έχει κινηθεί νομικά κατά του HBO αξιώνοντας 100 εκατομμύρια δολάρια.

AP/REX/Shutterstock / Aaron Lambert

Η οικογένεια του Michael Jackson έχει διαψεύσει κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς και κατέθεσε μήνυση κατά του HBO.

Η Madonna πρόσφατα έδωσε μια συνέντευξη στην βρετανική έκδοση του περιοδικού Vogue, όπου αποκάλυψε πως δεν έχει δει το ντοκιμαντέρ λέγοντας: «Δεν έχω την λογική όχλου, οπότε στο μυαλό μου οι άνθρωποι είναι αθώοι μέχρι να αποδειχτούν ένοχοι». Όπως εξήγησε στη συνέχεια η Madonna, η ίδια έχει αντιμετωπίσει «χιλιάδες» ψευδείς κατηγορίες στην καριέρα της «οπότε η στάση μου όταν λένε πράγματα για κόσμο είναι να τους ρωτήσω εάν έχουν αποδείξεις».