Παρασκευή κυκλοφορεί η νέα συνεργασία Justin Bieber-Ed Sheeran

Justin-bieber-ed-sheeran
ΠΕΜΠΤΗ, 09 ΜΑΙΟΥ 2019

Ο Καναδός pop star ανακοίνωσε την επιστροφή του στο τραγούδι μετά το μικρό διάλειμμα.

Ο Justin Bieber επιβεβαίωσε τις φήμες που τον θέλουν να συνεργάζεται με τον Ed Sheeran σε ένα νέο τραγούδι, μετά από ένα διάλειμμα που αποφάσισε να πάρει από την μουσική. Σε μια ανάρτηση του στο Instagram Stories, ο Καναδός τραγουδιστής ανέβασε ένα μικρό απόσπασμα του νέου single «I Don’t Care», ενώ στο Twitter αποκάλυψε πως το κομμάτι θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή.

Τόσο ο Bieber όσο και ο Sheeran μοιράστηκαν στίχους του τραγουδιού με τους followers τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όταν συνδυαστούν οι φωτογραφίες που ανέβασαν οι δύο μουσικοί, οι στίχοι έχουν ως εξής: «Cause I don’t care, when I’m with my baby yeah, all the bad things disappear».

Στις φωτογραφίες που ανέβασαν, ο Bieber και ο Sheeran ποζάρουν φορώντας πολύχρωμα κοντομάνικα πουκάμισα, ενώ στην λεζάντα υπάρχει ο αριθμός 10 που ενδεχομένως παραπέμπει στην ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου single (10 Μαΐου).

Οι δύο μουσικοί έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν, στο «Love Yourself», το οποίο έγραψαν μαζί. Το συγκεκριμένο single συμπεριλαμβάνεται στο «Purpose» του Justin Bieber που κυκλοφόρησε το 2015.